Adok még neki pár napot, hátha. A Doric-ot behúzta az asszony ma… Papírfilterrel végre azt mondta át tud állni a Glo-ról, pedig egy ilyen 200ml-es borzalmat választott ki magának kumulusról (annyira nem vészes, heisenberg szerű kevesebb mentollal) :
Papír drippel szerintem próbáld ki. Nekem úgy sokkal jobbak az ízek
Köszönöm az infót,majd ránèzek.Bár mèg annyi fèlèt szeretnèk megkóstolni.
Az a baj marós vagyok, és nem túl tiszta kézzel nyúlok a podhoz jópárszor. A Doric-ot bevittem az elején papír dtippel, hagyjuk hogy nézett ki műszak végére… A Doric driptipjével használom most, a gyári nem tetszett, ki sem bontottam. Valamennyit egyébként javult az íz 1-2 töltés után (itt jegyezném meg, hogy még jó hogy olvastam, hogy a világos fejet vegyem hozzá… A mellékelt feketével kezdtem, semmit nem látni hogy áll liquiddel. Ez az 1,8ml semmire nem elég, alsóhangon 6-7x töltöttem ma). Jó lesz ez egyébként, megszokom.
Viszont már 2x csinált olyat, mintha nem adná rá a max kraftot mikor előveszem (talán rezgett és villant is kettőt ilyenkor), majd 3-4 slukk után megjön az erő és megszokott íz. Nem jöttem rá ilyenkor mi baja.
@everybody, valahol láttatok véletlenül még rendelhető inawera/flavorika Pyramid-ot? Masterofvape-n nincs, esetleg ott tudtok hasonló ízű szintetikust a kínálatban?
(Az előző v42-től volt )
Köszi
Uhhh 550 méter drót, kerítést építesz?
Felkészültem mindenre is! Az igazság az, hogy így volt megérős. Arányaiban az 50 méteres tekercsek, sokkal olcsóbbak, mintha 10 métereseket vettem volna.
Köszi!
Ha lenne valaki, akihez társulhatnék 5-10 db ilyen erejéig, szóljon kérem tisztelettel, most vásároltam be egy rahedli kivonatost (csak ezt nem kaptam).
Itt a vaperinán utolsó olyan, mint a soha ne mondd, hogy soha
Healtcabint engedem el Barabrumet és Kumulust minden nap csekkolom még
Hát ez így van!! Én sem mondok még hasónlót sem többé!!
Én is éppen a Kumuluson lógok
És a szekrényben a 10 hekto liquidet ki fogja elszíni?
Egyszer majd csak elfogy de van egy kettő amire az itt olvasottak alapján kíváncsi lettem
(kell nekem olvasgatni )
Na meg kolléga éppen ma szólt, hogy nála sos helyzet van, kitudom e segíteni
Te mit nézel?
A tribecat, Don cristo szivart, és az unicorn frappe (köszi @gangsta_gergo )
Fontos, hogy támogassuk a sorstársakat