Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Adok még neki pár napot, hátha. A Doric-ot behúzta az asszony ma… Papírfilterrel végre azt mondta át tud állni a Glo-ról, pedig egy ilyen 200ml-es borzalmat választott ki magának kumulusról (annyira nem vészes, heisenberg szerű kevesebb mentollal) :

11 kedvelés

Papír drippel szerintem próbáld ki. Nekem úgy sokkal jobbak az ízek

5 kedvelés

@John

Ha esetleg még aktuális újra van Kumulusnál készleten

6 kedvelés

Köszönöm az infót,majd ránèzek.Bár mèg annyi fèlèt szeretnèk megkóstolni. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Az a baj marós vagyok, és nem túl tiszta kézzel nyúlok a podhoz jópárszor. A Doric-ot bevittem az elején papír dtippel, hagyjuk hogy nézett ki műszak végére… :smiley: A Doric driptipjével használom most, a gyári nem tetszett, ki sem bontottam. Valamennyit egyébként javult az íz 1-2 töltés után (itt jegyezném meg, hogy még jó hogy olvastam, hogy a világos fejet vegyem hozzá… A mellékelt feketével kezdtem, semmit nem látni hogy áll liquiddel. Ez az 1,8ml semmire nem elég, alsóhangon 6-7x töltöttem ma). Jó lesz ez egyébként, megszokom.
Viszont már 2x csinált olyat, mintha nem adná rá a max kraftot mikor előveszem (talán rezgett és villant is kettőt ilyenkor), majd 3-4 slukk után megjön az erő és megszokott íz. Nem jöttem rá ilyenkor mi baja.

6 kedvelés

@everybody, valahol láttatok véletlenül még rendelhető inawera/flavorika Pyramid-ot? Masterofvape-n nincs, esetleg ott tudtok hasonló ízű szintetikust a kínálatban?
(Az előző v42-től volt :disappointed_relieved:)
Köszi :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Uhhh 550 méter drót, kerítést építesz? :stuck_out_tongue_winking_eye: :face_with_hand_over_mouth:

2 kedvelés
5 kedvelés

Felkészültem mindenre is! :joy: Az igazság az, hogy így volt megérős. Arányaiban az 50 méteres tekercsek, sokkal olcsóbbak, mintha 10 métereseket vettem volna.

7 kedvelés

Köszi!
Ha lenne valaki, akihez társulhatnék 5-10 db ilyen erejéig, szóljon kérem :slightly_smiling_face: tisztelettel, most vásároltam be egy rahedli kivonatost (csak ezt nem kaptam).

4 kedvelés

Utolsó HC csomag :hugs:

Vagy utolsó előtti :thinking::sweat_smile:

9 kedvelés

Itt a vaperinán utolsó olyan, mint a soha ne mondd, hogy soha :hugs::rofl::slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Healtcabint engedem el​:smile: Barabrumet és Kumulust minden nap csekkolom még​:star_struck:

6 kedvelés

Hát ez így van!! :grin: Én sem mondok még hasónlót sem többé!! :grin: :joy:

7 kedvelés

Én is éppen a Kumuluson lógok :roll_eyes::rofl:

7 kedvelés

És a szekrényben a 10 hekto liquidet ki fogja elszíni? :sweat_smile:

10 kedvelés

Egyszer majd csak elfogy :rofl: de van egy kettő amire az itt olvasottak alapján kíváncsi lettem :person_shrugging:
(kell nekem olvasgatni :roll_eyes:)
Na meg kolléga éppen ma szólt, hogy nála sos helyzet van, kitudom e segíteni :person_shrugging::slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Te mit nézel?

2 kedvelés

A tribecat, Don cristo szivart, és az unicorn frappe (köszi @gangsta_gergo :rofl:)

7 kedvelés

Fontos, hogy támogassuk a sorstársakat​:hugs::star_struck:

6 kedvelés