Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

A szekrènyemben. :sweat_smile:

10 kedvelés

Mèg vape42-es beszerzés. :cry:

5 kedvelés

Az nem az én szekrényem​:sob:
Nem szivesen szaladnék át hozzád turkálni, ha megszorulok​:sweat_smile:

6 kedvelés

Az azért elég titkos!! :grin:

5 kedvelés

Ezek nem szállítanak hozzánk? :thinking:

Szerk.
Most látom csak,ez Angol oldal. :neutral_face:

2 kedvelés

Szerintem nem!

2 kedvelés

Görögöktől hátha. :saluting_face:

6 kedvelés

Esetleg spanyol.

6 kedvelés

De szállítanak, csak DHL Express. Az Atmos cuccok meg jó kiadósak, 3-5% általában, szóval a free shippinghez szokott lelkem nehezen veszi a 25€ pk.-t a 20€ aroma mellé, ami kéne

Az az angol oldal görög​:grin:

5 kedvelés

MQV- től évekig járattam a cuccokat(akkor még volt 30€ felett ingyen szállítás), nem is jutottak eszembe. Köszi!

Egyébként ezúton is nagyon ajánlott, piszok korrekt shop!

7 kedvelés

Igazad van! Akkor is sok a 20€ szállítási költség.Annak fényében,hogy már én is a freeshippinget kezdem megszokni. :sweat_smile:

5 kedvelés

zöldalma elfogyott,szőlőt meg nem is láttam. :neutral_face:

6 kedvelés
8 kedvelés

Angol nyelvű de ez a hivatalos gyártói oldala és rendelni is lehet.
Atmos Lab-ről alig találtam teszteket a neten (vagy én gugliztam rosszul), kevésbé hypeolt aromának tűnt, így egyszer elkapott valami fura érzés és gondolván egyszer élünk, megpróbálok néhány aromát :smiley:
Igaz hogy 22,5 eur a szállítás (és nem láttam összeghatárt ami felett ingyen lenne) de ez légi DHL, vasárnap leadtam a rendelést, hétfő délben feladták Athénból, kedd délután már a kezemben volt a csomag.

Nekem több tanulsága is volt.
A spanyol MQV olcsóbban árulja mint maga a gyártó (érdekes…), azt is nézegettem, de ha jól emléxem ott sok aroma hiánycikk volt amikor épp rendeltem.
Ár / élvezeti érték szempontjából nekem durván drága lett, mert nem tűnik minőségi aromának számomra, némelyik (pl. málna, áfonya, 3 hét után a bodza is) brutálisan szappanos, mosószeres ízű lett hiába kevertem a minimális gyártói ajánlás szerint (2-4%) 60%VG-s alappal. Vagy genetika és az én ízlelőbimbóim nem tudják feldolgozni és társítani a görög vegyészek alkotásait :rofl: (pl a cián méreg mandulás illatát sem érzi mindenki)
Hogy valami pozitív is legyen, a kétféle alma, dió meglepően jónak tűnik, pl az alma szinte u.olyan számomra mint az AdamsVape almás longfill-je, a füge és gesztenye határeset, de még majd tesztelgetem többféle keverési aránnyal ha lesz időm, egyelőre félre vannak téve ínséges időkre :smiley:

8 kedvelés

Atmos Lab-ről még egy gondolat jutott eszembe, nyilván ez saját szubjektív dolog.
Hosszabb gőzölés után, nem igazán tudom megmagyarázni de olyan “mesterséges” háttéríz jön elő ezért nem is tudom sokáig szívni és a szimpla ízek miatt valahogy “telítődök”. Az összes Atmosnál (már ami nem szappanos). Így inkább valami recept formájában tudnám elképzelni ezeket az aromákat, és tudom, van is fent a gyártói oldalon sok recept, de én olyanra gondoltam mint dohányos Azhad, La Tab. keverve pl. dió, gesztenye, füge egy vagy több kombójával. Cherry is ide jöhetne csak az is szappanos lett :rofl: Na majd valamikor ráveszem magam és próbálkozgatok bár ha jól gondolom, esetek többségében nem sül ki semmi jó ilyen házi kotyvasztásból :smiley:

Érdekes a kontraszt pl. a FlavourArt mandarin aromával, az is szimpla íz mégis akár egész nap tudnám gőzölni, ott nem érzek ilyen mesterséges háttéríz valamit és telítődést. Nyilván gondolom, hogy a FlavourArt sem olasz szűzlányok kezeivel facsart valódi mandarin levet használ, az is valami vegyület lehet (élelmiszeripar csodái) de mégis “minőségibbnek” tűnik nekem, erre gondoltam előző hsz-emben.

6 kedvelés

Pedig azokat is más aromák felturbózására is használják,de akár egy ízként is finomak.

6 kedvelés

Csak sokszor könnyű túladagolni bizonyos “egyízeket”.

7 kedvelés

Na megvolt az első teszt… Elsőre nem ájultam a Kiwitől. Ugyanaz a Supra Reserve mindkét podban, a Doric Galaxy-ból sokkal finomabb, édesebb . Amennyivel minőségibb a Kiwi anyaghasználatra, annyival gyengébb ízre kb. Mindenesetre adok még neki időt hátha, a Doricnak is kellett 2 nap mire megszerettem és elkezdtek jönni az ízek. (0,7-es fejjel iszonyat jó!)

12 kedvelés

Szerintem huzalt idén már nem veszek. :joy: De lehet jövőre sem. (Az AI azt írja, a képen 12 db 0,32 mm vastag horgászzsinór látható két kis zacskó kiegészítővel. Szerencsém van, hogy nem egy kiló lisztet ért félre, mert lehet akkor már a hátamban térdelne a TEK. )

14 kedvelés

Szóljál, ha megválnál tőle… :sweat_smile:

7 kedvelés