Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Mini karúszók… Visszaolvasva magam nekem sem jön le rögtön bocsi… De hirtelen jó ötletnek tűnt. Most érkeztem haza jól esett némi felszabadultság…

4 kedvelés

Jah, így már leesett nekem is :slightly_smiling_face:
Nem, remélem nem lesznek hangyák akikhez kellene :slightly_smiling_face: meg hát kicsik, de azért hozzájuk így is nagyok.

4 kedvelés

David Karúszó

3 kedvelés

Már többen jelezték, gyilkos a humorom, mint a Deadpool…

4 kedvelés

Megmegyarázva már tényleg poénos :slightly_smiling_face:én se vagyok agyilag a toppon :person_shrugging::rofl:

2 kedvelés

Ha valakinek kell "o"gyűrű most már hozzád is fordulhat.:sweat_smile:

3 kedvelés

Igen de ez esetben számít a méret :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Most ezzel lehet elindítottál egy photosop cunamit. Be fog telni a tárhelyed…

1 kedvelés

Nem tudom egyre gondolunk e, de nem hiszem. Ez nem az a platform :slightly_smiling_face::+1:

5 kedvelés

Szerintem iiiigeeeen…

1 kedvelés

Drip tipre valót is vettél? Néztem a linkelt honlapot de làma vagyok az értékek és megnevezéseknek…így nem talàltam…

2 kedvelés

Szerintem nem :slightly_smiling_face: nme tudom mekkora a drip tip re való méret, de ezek közöl valószínűleg egyik sem jó

2 kedvelés

Aki szeretne rendelni az újonnan megjelent steampipes cocoon rta-t az holnap reggel 9 órától megteheti a steampipes hivatalos honlapján…
Elvileg ez lesz a 2-ik gyártási széria…

8 kedvelés

Végre találtam az A&L oldalon A Maze tankomhoz coilt, 3 aroma. :wink:
Próbarendelés volt, azért csak ennyi. Többi fizukor.(jóvan na, nyugdíjkor) :thinking: :saluting_face:

13 kedvelés

Neked még van maze ? Olyan pori is ritka már

7 kedvelés

2 éve vadásztam a porira. :wink: Nekem szimpi kis tank.(nem dobunk ki semmit) :saluting_face:

7 kedvelés

Woow mandarine​:star_struck:

5 kedvelés

Háát, majd meglátom milyen leszen. Mindjárt keverem. Küldjek, de csak 6-os lesz. :wink:

5 kedvelés

Finom lehet. Amúgy szilvás létezik?

4 kedvelés

Megnézem ebből van-e. Amúgy szilvás dohány az van, asszem Tobacco Bastard. :wink:

3 kedvelés