Pedig megérné!! Montam átveszem!!
Az még talán szívható kategória nálam,de szerencsére van helyette más jobb
Nem tudom mi lehetett, de valami Latakia-előd. 10-11 környékén kaptam kóstolót tömény aromából, akkori feketefórumos kollégáktól, mert akkoriban hevesen kutattam (volna) a cigarettához minél hasonlóbb ízt.
Megjött bubis borítékban, egy kis üvegcsében sacc 5 ml tömény - hentesaroma. A postást is végig ugatta az utca összes kutyája. Valami olyan aroma volt, ami - a füstössége mellett tömény füstölt sült tarja illatú volt és olyan tömény, hogy 1 csepp a kézfejemre - még másnap is vágtam egy szelet kenyeret, amint megszagoltam újra aztán nem derült ki, pontosan mi volt ez a “füstösségpótló” csoda, de igen hamar megszabadultam tőle. (Pár slukk után égett a gyomrom, és kívántam mellé mustárt, vagy savanyúságot)
Nem terhes voltál ?
Női postás volt?
Nem, de voltak pillanatok, amikor inkább azt választottam volna
Tuti valami ilyesmi okosság. 1-2 őstag szívta, emlékszem. Azt nem mondták, hogy füstös, ámde ipari disznóvágás mellékízzel.
(Mintha a vaddisznócsorda bekeszakadt volna a finn szauna tetejébe…vagy sörtések az erdőtűz peremén lakkozott pozdorján pácolt mangalica … szerintem elég volt belőle a 0.4 százalék )
Másik fajtánál 1-1,13% keverési arányt ír, 3-5 nap érlelést.
Azbeszt…durván nikotinos szalonnaíz, 1.13 százalék, pg többlet…és még odaverni neki a wattot, hadd hólyagosodjon a ropogós tepertőbőr
Jól kifogyott (rámjött a nyársalhatnék )
Kevertem belőle és különlegességnek egyébként nem. Is volt rossz
Ehhez kell a teljesség kedvéért Bread és Cucumber tank
Nem akar fogyni
Ismeretlen vizeken
Követem mások példáját és csak 5ml aromát keverek be. Így nem vész kárba az aroma ha mégse ízlene
Ühhh!! Másodállásba hangya uszodát nyitottál?
Mondanám, hogy igen, vagy nem? De nem értem a kérdést