Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Pedig megérné!! Montam átveszem!! :grin:

3 kedvelés

Az még talán szívható kategória nálam,de szerencsére van helyette más jobb :joy:

3 kedvelés

Nem tudom mi lehetett, de valami Latakia-előd. 10-11 környékén kaptam kóstolót tömény aromából, akkori feketefórumos kollégáktól, mert akkoriban hevesen kutattam (volna) a cigarettához minél hasonlóbb ízt.
Megjött bubis borítékban, egy kis üvegcsében sacc 5 ml tömény - hentesaroma. :scream:A postást is végig ugatta az utca összes kutyája. Valami olyan aroma volt, ami - a füstössége mellett tömény füstölt sült tarja illatú volt :rofl:és olyan tömény, hogy 1 csepp a kézfejemre - még másnap is vágtam egy szelet kenyeret, amint megszagoltam újra :joy:aztán nem derült ki, pontosan mi volt ez a “füstösségpótló” csoda, de igen hamar megszabadultam tőle. (Pár slukk után égett a gyomrom, és kívántam mellé mustárt, vagy savanyúságot​:scream::rofl:)

9 kedvelés

Nem terhes voltál ? :joy::joy::joy::joy::joy:

7 kedvelés

4 kedvelés

Női postás volt? :thinking:

Nem, de voltak pillanatok, amikor inkább azt választottam volna :roll_eyes::joy:

5 kedvelés

Január 11-ei keverés. Még félig van…

De most inkább biztosra mentem:

8 kedvelés

Tuti valami ilyesmi okosság. 1-2 őstag szívta, emlékszem. Azt nem mondták, hogy füstös, ámde ipari disznóvágás mellékízzel. :rofl:

(Mintha a vaddisznócsorda bekeszakadt volna a finn szauna tetejébe…vagy sörtések az erdőtűz peremén :roll_eyes: lakkozott pozdorján pácolt mangalica … szerintem elég volt belőle a 0.4 százalék :roll_eyes:)

4 kedvelés

Másik fajtánál 1-1,13% keverési arányt ír, 3-5 nap érlelést.

6 kedvelés

Azbeszt…durván nikotinos szalonnaíz, 1.13 százalék, pg többlet…és még odaverni neki a wattot, hadd hólyagosodjon a ropogós tepertőbőr :nauseated_face::joy::star_struck:

4 kedvelés

Ha valakit érdekel… :rofl:

8 kedvelés

Disgusted No Good GIF by britbox

6 kedvelés

Jól kifogyott :rofl::+1: (rámjött a nyársalhatnék :roll_eyes:)

Good Morning Love GIF by Instacart

4 kedvelés

Kevertem belőle és különlegességnek egyébként nem. Is volt rossz :thinking::slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ehhez kell a teljesség kedvéért Bread és Cucumber tank :grin:

5 kedvelés

Nem akar fogyni :grin:

6 kedvelés

Ismeretlen vizeken​:grin:

Követem mások példáját és csak 5ml aromát keverek be. Így nem vész kárba az aroma ha mégse ízlene​:blush:

11 kedvelés

És már itt is vannak. Minimum rendelési érték miatt, byka hoz bőven elleszek látva egy időre :rofl:

11 kedvelés

Ühhh!! Másodállásba hangya uszodát nyitottál?

4 kedvelés

Mondanám, hogy igen, vagy nem? De nem értem a kérdést :rofl::+1::slightly_smiling_face:

4 kedvelés