Néha csodálkozom is magamon,hogy miket veszek mostanában.
Gondolom közben megy az Alma együttes a háttérben
Ha leszeded a flakonokról a matricákat, gyerekszobába jó lehet a falra, tapéta helyett
Ez nagyon kemény
Vajh hány db. flakon is kell?
Na jó, ha nem is a falra, de a babaházba jó lesz
Sziasztok!! Adtam le rendelést FlavourArt dohányos aromákra, ami nekem új de többeteknél láttam!! Azt szeretném megkérdezni ,hogy hány%-ba kell keverni!! Szeretem az intenzív ízeket!! Mtl
Elvileg 2 % de nekem inkább 5 vált be a desert és a tuscan-nál.
A többi az nem az én ízvilágom
Köszönöm Zoltán!! Kiindulónak legalább tudom az öt %. Mert már olvastam róla mindent!! Próbáld ki a dohányosokat!! Én először majdnem kiöntöttem, most meg egyre jobban kedvelem!!
Már az atya úristent is megvettem,blendfeel,azhad,la tabaccheria,de az istennek se tudok rászokni
A Blendfeelt volt amit majdnem kuka lett, egy hónaposan!! Most az egyik Dvarw-ban csak az van!! Nagyon bejön!!
Az egyik kommented alapján vettem 2féle goat aromát.
Desert ship és old captain. Bekevertem, 2het múlva rákóstoltam, hááát majdnem kuka lett…
2.5%os keverés volt de adtam neki a kóstolás után még 1%ot és 1het elteltével nagyon bejön mind a kettő. Olyan gyorsan megfogyatkozott a bekevert mennyiség, hogy az új keverés érlelesi ideje felénél el fognak fogyni
Mostmár figyelni fogom , hogy ezek a FA aromák mennyire fognak neked tetszeni
Én szeretem, mindkettő!! De bevallom a desert ship még ennél is nagyobb arányban keverem!!
Bajban vagyok. Kumuluson már csak 37db van készleten…Black Fridayre maradni fog még?
Tőlem nem kell tartanod,egyenlőre
Azért készenlétben állok. Ha 10 alá csökken az elérhető darabszám rendelem is
Lecsekkoltam én is,hát ez valóban csak 37db,lehet írnunk kellene nekik,hogy nem ártana feltölteni a készletet.
Kezdek ideges lenni. Eltelt 2-3 óra és már csak 34 db van