Igen, mindig várom mint a messiast bár most biztonsági játék volt, majd francia rendelésnél összevásarolok mindent amit nem ismerek. Na azt hogy fogom várni
Persze…még aroma, valamennyi várás. Türelemfüggő
Érzem a vesztem
Én a konkurenciáét vettem egy időben. Csak ott nem volt ekkora kiszerelés.
De a tetején a lé… hát azt én is nem győztem kevergetni.
Fagyasztóba vele, és egyenletes kemény lesz szívesen.
Eszek is egy kis s.ó.s. mogyit
Igen és szép rétegelt. Felül a fagyott lé, alul a népek árja
Ugyanaz mint a felkockázott görögdinnyém az imént ami 5 fokos. Persze hogy a nyakamba esett fekve eszegettem mert vaperinázok. Alul meg gyűlik a lé.
De ezt a mogyorót nem lehet megunni sajnos
Na, úgy néz ki, a Blacknote Concerto megmenekült. Kellemes kissé fűszeres, szivarka íz.
Rezgett a léc, hogy a kiömlött löttyből mennyi az aroma, de úgy néz ki, hogy 55ml-re való bennmaradt. Még a nic is egész rendben van.
Szép sor, olvasnám! Remélem lesz némelyikből majd belőle beszámoló is!
Hát ez tényleg csak egy kis kostólásra elég!!
Megérkezett hozzám is a By-ka újabb tagja a v7!! A számomra új ízzel próbálom a ma beért Goat 555-tel. Azt kell mondanom nagyon jó mind kettő!!!
Természetesen mindegyikből lesz.
Egy apró kérdés…
Lenne valami gond, ha szintetikus aromából kevert leveshez teszek egy kis kivonatos aromát is?
Mivelhogy, jelenleg van 250 ml bekevert m-type bitter nut levesem, 70vg 30pg, 6-os nikotinnal, ami nehezen fogyik, gondoltam adok rá egy kis dohányosabb ízt is…
Semmi gond nem lesz, csak elég nehéz néhány szintetikus ízét megváltoztatni kivonatossal, mert alapban a szintetikus igen markáns szokott lenni.
Én is beLatakiáztam most egy adag Pyramid-ot.
Én nem akarom megváltoztatni azt a szintetikus ízt, csak szeretnék tenni mellé egy kis erősebb dohány ízt.
Megérkezett a Healthcabin-ról Voopoo vmate i2 !! Amit játékon nyertem!! Mi lesz a sorsa még nem tudom!!
Elég csajos a színe
Hát akkor ezt csak tüllszoknyában lehet
Hát konkrétan az!!