@Zoli76 egy kukoricaföld közepén lakik és ez sokmindent meghatároz
Köszönöm, hogy pont most írtad le, így nem kell kérdeznem!! Most fogom először próbálni a Blendfeel aromákat!
Én nem kukoricázok bizonyos aromákkal
Ez több mindent megmagyaráz akkor
Szia mindenkinek, azt se felejtsük ki, hogy egyes kivonatosok, koksz gyárak sajna!
Nem érint, mindig 4 millinél tankolok
(Amúgy 3 tankot szojtam átkergetni átlag egy tekerésen, de az utolsó már mindig aktívszenes )
A Blendfeel Virginia menyire koksz gyár?
Hát szép barna!!
Az kevésbé, gyengébb dohány. Nyersz vele pár órát
Köszi!! Hétfőn érkezik, úgy, hogy még sokat kell várnom, hogy jó legyen!! De régóta ki akartam próbálni, most még jóbban várom!!
Minimum 1 hónap mire jó lesz, az biztos. A legfinomabb meg 2-3-4 hónap után. Melegebb helyen, sokat rázva gyorsítható az érés.
Köszi!! Rajt leszek, hogy gyorsítsam!!
Nekem az erkélyen van napközben (nap nem éri), most érik egy csapat Azhad’s. Jól felrázom napi 2-3 alkalommal.
Én mindent légkondi nélküli szobában tartok!
Eddig napi 1 szer szoktam rázni a liquidet, de akkor sokkal sűrűbben fogom!!
Tanúsíthatom. Háromnaposan tényleg a vasúti klozett és egy teli hamutartó illata volt. Egy hetesen kóstoltam, és az íze is olyan volt. Most három hónapos, és eltűnt a kegyetlen buké, az íze is selymesebb lett. Azhad Ae signature 1000.
Valaki rendelt mostanában 100-as nic-et? Pár hónapja rendeltem utoljára, akkor még lehetett csomagpontra. Ez a lehetőség megszűnt? Nem lenne baj a futárszolgálat, de az utánvét+futárt nem szeretem, mert általában a munkahelyre rendelek, és biztos nem akkor érkezik mikor épp ott vagyok…
Kb két hete rendeltem ,de futárral!! Úgy minden rendben volt!!