Csak ha büntetni akarnám magam akkor …már a 2hét 3as afc-n is pont elég volt. Az Ares2 2es nic-kel olyan elvonást adna, hogy még az élő fába is belekötnék
Én is ütném magam inkább a moddal, az erősebb th-pótló de hát kinek a paplan
Mtl nél lementem hármasig,de kevés volt,így megmaradt a felhőköpködőbe
A 3as nekem is kevés, a 3,5 viszont oké. Kis különbségnek gondolnánk, de nagyon nem az élvezeti értékben. Mondjuk nagyon számít az is, hogy mennyire jó a nic…szerencsére a friss szerzeményem is megugrotta a magasra tett lécet.
Micsoda mazochizmus.
Nekem más az aromázásaim miatt a hűs gyümölcs és más a desszertdohàny nik. tartalma 3tól 6 ig
De volt olyan is hogy elnéztem felcseréltem az aromát a nikkel mikor néztem miből mennyi kell és beéréskor nagyot rugott
Nálam egyszerűbben a világon nem kever senki…1L VG-be borítok 35ml PG alapú nic-et és kész
Ugyanez a 15 és a 18
Ha napi 5ml-t szívhatnék csak nefélj én is úgy tolnám
Valahogy így a jobb, sok a jóból a jelentősen több slukk/kevesebb nic arány. Így maradt a bitang/5 milli. (De valamilyen acsarkodósabb kivonatból, kell az íz is )
eleve ha a meló megköveteli, hogy ritkán és rövid ideig szívhasd az más mintha nonstop kézben lehet
Csináltam 10 ml kilencest próbának.
A csili kutyafsza volt hozzá képestmost se tudom hogy bírjátok elszívni,gyenge vagyok tudom
Szombaton vagy vasárnap is ugyanígy nyomom.
(Bár tegnap belevert a 6 millibe )
9-est? Sehogy. Legalabb 10-es kell.
Így jártam én is a persian apricottal. A vége 10 mg lett, én alapból 6-7 mg-ost szívok MTL-ben… A 10 nekem már sok.
Nálam ez a 10 már határeset. Úgy veszem észre, az íz rovására megy. Sóból még oké, ott nem.
Mindîg megfogadom,hogy nem hagyom magam àtverni longfillel soha többé…aztàn persze hagyomKapásból van 5-6 aroma negyed àron ami ezt a cuccot agyonvert nàlam…ez van
A Journey alsó hangon egy hónap érés.