Mai érkezés/keverés
A La Tabaccheria - Oriental és a Blendfeel gyönyörű frissen keverve, mint amibe belehánytak… Ezeket 1-2 hónapig fölösleges kostolgatni, ugye?
10%-ra kevertem 50-50 milit elsőre, remélem elég lesz…
Mai érkezés/keverés
A La Tabaccheria - Oriental és a Blendfeel gyönyörű frissen keverve, mint amibe belehánytak… Ezeket 1-2 hónapig fölösleges kostolgatni, ugye?
10%-ra kevertem 50-50 milit elsőre, remélem elég lesz…
Kivonatosakat igen. Bár én 3-4 hét után simán elkezdem használni. Utána is változik, de sztem az 1 és 2 hónapos között nincs akkora különbség, mint az 2 hónapos és féléves között.
Na majd meglátjuk, hogy birom. Újdonságoknál általában hajt a kíváncsiság…
Én is ott szoktam elrontani, de már megbékéltem vele. Nem alkotok véleményt az első kóstolásra
Én már lassan 3 hete érlelem. Bizakodó vagyok
Pont a Bombo Nutty-nál ez viszont jól jött, mert az első hónapban elfogyott a fele, és utána már nemigazán hozta nekem azt az ízt mint előtte. A Suprára is rámegyek szerintem pár napon belül…
szerintem igen kellemes, kremes es edesseg is pont jo. nekem mar 2. flakonom ez
1 hónapot azért illik megvárni vele? Két hét után már éreztem, hogy jó gejl de leírás és beszámolók alapján kell neki az idő.
hatarozottan kell a 4 het!
Köszönöm akkor várok!
Azhad’s cuccoknál ért ilyen meglepetés. A legkapább kivonatok (Signature 1000, Old Times, Latakia) a legcsodásabb arcukat fél évesen mutatták meg. De a minimum 2 hónap fontos, vagy egy enyhe melegebb környezet. (Tudtam hogy félreérted)
Voltam ma itt a megye székhelyén vape shopban. Kerestem valami vékonyabb szálhuzalt. De csak ilyet találtam… valaki próbálta már ezt a fajta clapton huzalt?
Nem próbáltam, de biztos finom
Csak ugye az ára a tekercshez képest…
4 lej volt darabja, (ami 0.80 eurocentnek felel meg) mert ebben a shopban nem üvegre hanem darabra adnak mindent…
Az 3150 forintban
Brünciben használtam ezt nagyon sokáig, meg még elvétve néhány tankban. RDL-ben 4-5 menet 2.5-ös magon, 15-17 wattal hajtva nagyon is szuper. Azt vettem észre, hogy ez a huzal a tömör vattát nem nagyon szereti. Gyorsan izzik, ezért olyan vattával van jóban ami jól vezeti a liquidet.
Én ugyan ezt használom csak nem kész coil-ként.
ATAMAN V2 ÉS a tripod is ezzel van tekerve.
Ezt most rendeltem meg az aliexpres ről.
A vandy vape márkájút használom de gondolom ugyan az a minőség lehet.
Majd meglátjuk.
Kevés volt mostanában a desszert itthon vagy is van csak rá se nézek inkább azokra .
Na mindegy van benne számomra is új meg látjuk mit hoz ízben majd
Ugye hogy nincs olcsóbb hely ragnára?