Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Az ibolyához pedig nem a vanília megy… :roll_eyes:

(1…2…3… :nauseated_face:)

5 kedvelés

Akit ismertem Ibolyát ahoz mentek :rofl:

5 kedvelés

Eceöccászér komplett szolgáltatásé… :rofl:

3 kedvelés

Alulról
:thinking::grin:
(Valeriánás)

2 kedvelés

Elvileg tényleg megszűnnek a kicsi Journeyk :flushed:

14 kedvelés

Köszönöm szépen…ja magamnak mert, fincsi nagyon! :+1: :sweat_smile:

15 kedvelés

Legutóbbi keverés totális katasztrófa volt nálam így újra kevertem. De most óvatosabb voltam és nem kevertem be egy ízből több palackkal​:sweat_smile:

5 év vapelés után most megpróbálok átállni a nikotinmentes gőzölésre. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. 1.2mg/ml-ről jövök majd le 0-ra szóval bizakodó vagyok :blush:

17 kedvelés

Egy nagy kalappal!

5 kedvelés

Offtopic: top10-ben kedvenc filmem :wink:

4 kedvelés

Muszáj voltam rápróbálni a kettő szélsőre így 8 nap után… hát ez tényleg kukorica :corn::flushed:

Mind a kettőnek ugyan olyan, és kb csak ilyen kukoricás ízt érzek ki belőle. Remélem az idő előrehaladtával ez az íz elmegy majd a dohány, vanília irányba, mert ez egyelőre nem olyan fain​:face_with_peeking_eye:

2 kedvelés

4-6 hét kell a Journeyknek. Szerintem.

5 kedvelés

Olvastam pár helyen, hogy ezeknek több idő kell, csak hát a kíváncsiság meg a türelmetlenség…:face_with_peeking_eye: Na és, hogy egyből olyan íze volt mint amit Zoli írt! Amikor elsőnek éreztem azt az ízt… egyből eszembe jutott a hozzászólása, és annyi volt a fejemben, hogy " jaj ne" :face_with_peeking_eye::rofl:

5 kedvelés

Ha nem mondja, lehet nem is érzed :rofl:

7 kedvelés

Várd meg a 6 hetet.
Rendben lesznek, de utána vagy szívd el 3-4-5 hónapon belül, vagy tartsd hűtőben az érés lassítása miatt :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Mindenféleképpen megvárom, csak nagyon kíváncsi voltam, de akkor türelem rózsát terem :yum:

UI.: Baklavának is kell egy hónap kb?

2 kedvelés

Bogarat ültetett a fülembe…vagy kukoricát a likvidembe?:grin:

6 kedvelés

Mindegyiknek érdemes minimum 1 hónap.

5 kedvelés

Úgy, úgy. Velem történt már ilyen :grinning:

5 kedvelés

Vegre jott egy par dolog toletek.Vagy ki tudja honnan.A ceges bejegyzes es a szlovak bank cim arra utal, hogy megy nalatok nagyon a kavaras​:laughing:

13 kedvelés

Azt a pisztáciás lötyit ott bal oldalt már próbáltad? Egyre több embernél látom, és kezd nekem is szimpi lenni​:yum:

2 kedvelés