Ezzel vitatkoznék
A lakásban van egy hűtőszekrény,2 fagyasztószekrény.A nyári konyhában egy kombinált hűtőszekrény.Sokszor Fingom sincs,hogy mivel vannak tele Nem az én aromáimmal az biztos
Mai doboz tartalma
A töltő nem mostani rendelés
Bekevertem a Monkey-t,és a pisztáciás tabak-otIllatuk nagyon ott van
Tényleg elég neki a 7-10 nap amit ráirtak???
@Tivadar_Szocs ?
Pio…
Apricot cupcake lefolyó. Mondjuk én azért is elszívom ilyen ínséges időkben, velem nem baszik ki.
Nem azért írtam, csak érdekelt volna hogy honnan rendelted. Elnézést ha félre értelmezhető volt a kérdés
Tulajdonképpen valamilyen szinten igazad van de inkább ne menjünk bele a történelembe
Persze
Köszönöm.Már alig várom, hogy leteljen az idő
Szia.
Honnan ?
Mennyi?
Angry fox? Ez nem occsó
Klón?
Sokat nézegettem már én is csak az ára tartott vissza.
Nagyon szép.
Arról tud valaki mondani infót hogy ha a tisvapo ról rendelek aromát azt mennyire fogják át nézni.
Már mint a csomagomat.
Eddig nem volt gond ha rendeltem kazánt és bedobtam mellé pár aromát.
Csak Nem tudom hogy rendelt e mostanában valaki onnan bármit is és hogy történt e szigorítás.
Wolf Coolvape store Ali-n, a Kártyal alapján
Linket is küldenék de itt nem tölt be ilyesmi a gépen… Google → “wolf coolvape”
Klón,az aliról.Az a bolt amit @rattyrat ír.10 nap alatt megjött.
Remélem hogy mondasz róla véleményt.
Olyan kíváncsi vagyok.
Mennyibe kerül ha szabad tudnom.
Nemsokára megtekerem,akkor írok majd.9641 HUF volt.
Köszönöm szépen
Meg is vagyok.Azhad Contrappunto-val tesztelem.Azt kell mondjam,hogy nagyon jó.Az íz szuper,szűk mint az állat.Ez mtl kazán,itt szó se lehet rdl-ről.Mint az analóg,olyan érzés.A műanyag palásttól tartok egy kicsit,de majd meglátjuk.Plussz pont,hogy feltöltve is lehet cserélni a tekerést.Kivonathoz tuti,az biztos.
Majd ha legközelebb M-Type aromát rendelsz,jó szívvel ajánlom figyelmedbe Bitter Nut Extrát,ugyanonnan.
Akinek az M bejön,annak a B is ízleni fog.
Ezt bőven elèg 1.5-2%-ban keverni,nagyon gazdaságos aroma.
Köszi a tippet! Pár napja rendeltem onnan Halo Tribecát. M-Type-ból még elég jól el vagyok látva. Ahogy olvasom a Bitter leírását, az az M-Tipe fő alkotóeleme. Legközelebb kipróbálom.