Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ezzel vitatkoznék​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

A lakásban van egy hűtőszekrény,2 fagyasztószekrény.A nyári konyhában egy kombinált hűtőszekrény.Sokszor Fingom sincs,hogy mivel vannak tele​:thinking: Nem az én aromáimmal az biztos :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Mai doboz tartalma

A töltő nem mostani rendelés​:rofl::rofl::rofl::rofl:
Bekevertem a Monkey-t,és a pisztáciás tabak-ot​:rofl::rofl::rofl:Illatuk nagyon ott van :+1:
Tényleg elég neki a 7-10 nap amit ráirtak???:thinking:
@Tivadar_Szocs ?

10 kedvelés

Pio…:thinking:

2 kedvelés

Apricot cupcake lefolyó. Mondjuk én azért is elszívom ilyen ínséges időkben, velem nem baszik ki. :point_up:

9 kedvelés

Nem azért írtam, csak érdekelt volna hogy honnan rendelted. Elnézést ha félre értelmezhető volt a kérdés

3 kedvelés

Tulajdonképpen valamilyen szinten igazad van de inkább ne menjünk bele a történelembe​:wink:

2 kedvelés

Na jó!Még ezt kipróbálom,mielőtt…:joy:

15 kedvelés

Persze :+1:

3 kedvelés

Köszönöm.Már alig várom, hogy leteljen az idő :hugs:

3 kedvelés

Szia.
Honnan ?
Mennyi? :wink:
Angry fox? Ez nem occsó :smile:
Klón?
Sokat nézegettem már én is csak az ára tartott vissza.
Nagyon szép. :+1:

4 kedvelés

Arról tud valaki mondani infót hogy ha a tisvapo ról rendelek aromát azt mennyire fogják át nézni.
Már mint a csomagomat.
Eddig nem volt gond ha rendeltem kazánt és bedobtam mellé pár aromát.
Csak Nem tudom hogy rendelt e mostanában valaki onnan bármit is és hogy történt e szigorítás.

2 kedvelés

Wolf Coolvape store Ali-n, a Kártyal alapján
Linket is küldenék de itt nem tölt be ilyesmi a gépen… Google → “wolf coolvape”

4 kedvelés

Klón,az aliról.Az a bolt amit @rattyrat ír.10 nap alatt megjött.

5 kedvelés

Remélem hogy mondasz róla véleményt.
Olyan kíváncsi vagyok.
Mennyibe kerül ha szabad tudnom.

6 kedvelés

Nemsokára megtekerem,akkor írok majd.9641 HUF volt.

6 kedvelés

Köszönöm szépen

4 kedvelés

Meg is vagyok.Azhad Contrappunto-val tesztelem.Azt kell mondjam,hogy nagyon jó.Az íz szuper,szűk mint az állat.Ez mtl kazán,itt szó se lehet rdl-ről.Mint az analóg,olyan érzés.A műanyag palásttól tartok egy kicsit,de majd meglátjuk.Plussz pont,hogy feltöltve is lehet cserélni a tekerést.Kivonathoz tuti,az biztos.

15 kedvelés

Majd ha legközelebb M-Type aromát rendelsz,jó szívvel ajánlom figyelmedbe Bitter Nut Extrát,ugyanonnan.:slightly_smiling_face:
Akinek az M bejön,annak a B is ízleni fog.
Ezt bőven elèg 1.5-2%-ban keverni,nagyon gazdaságos aroma.

8 kedvelés

Köszi a tippet! Pár napja rendeltem onnan Halo Tribecát. M-Type-ból még elég jól el vagyok látva. :slight_smile: Ahogy olvasom a Bitter leírását, az az M-Tipe fő alkotóeleme. Legközelebb kipróbálom.

7 kedvelés