Nem értek egyet, még fagypont alatt sem. De +5 fokon csak előnyök vannak.
Oké, de kíváncsi leszek, ha 6ml után kell cserélni, akkor is ilyen boldog leszel?
én se hűtőben tartom de én azért nem mert nem fér be…
Láttam egy faxa hűtőt, valami Dicodes gyártja. Ja nem, BEKO
Az aromák és az alapok laknak a hűtőben, a kész levesek a szobában itt bent.
(Mystic Peti aligha sokkal öregebb, mint én. )
Fémhordóban tárolod? Mert az átlag liquid azért be szokott férni
Kicsi a lakás és így van már évek óta csak a nic.van hűtőben.
Nálam ez hasonló, csak a levesek fele is hűsöl, mert több havi lett bekeverve…véletlenül a nic a hagymakarika mellett van most.
Nekem nem fér be az összes ami be van keverve melyik maradjon ki melyik menjen be …?
Nekem a 6ml fél napra kb elég ha melózok demeló után 5 perc vattát cserélni csak érje is meg legyen ott az az íz hogy kiérdemelje ezt
Nem szoktam túl sokat egyszerre bekeverni, főleg, mióta jöttek ezek az új ízek.
Nekem az megy be, amit tudatosan félreteszek.
Persze ez néha bukik.
Unom a banánt - go hűtő - 2 nap múlva de szívnék banánt - ki - másik helyére be.
engem se zavar mondjuk én komplett újra tekerek napi 5-8 rta-át…
Én is imádok tekerni szívesen csinálom bár mikor
Az Adam’s Vape van olyan jó, sőt szerintem jobb mint a Bombo!
Nagyon szeretem a pisztáciát, eddig pár márkát próbáltam, de a Adam’s ami hozza a legjobban a pisztáciát szerintem!
Nézem már a kínálatot.
Csak ér valamit az ő szava mivel jó néhány éve keveri az aromákat és ahogy tudom jó minőségű termékeket forgalmaz azért van pár év a háta mögött valamint ujabban hallottam még a párásító potcastban is hogy Charlie és Fifika beszéltek erről akik úgyszintén rég a szakmában vannak
Egyáltalán nem állt szándékomban a tapasztalatát és hozzáértését megkérdőjelezni, ha estleg így vélted értelmezni, amit írtam.
ez csak szokás kérdése…én se hűtöm.
Persze, mert sose “szíjod”!