Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Vicces,de amióta újra e cigizek,szűk két hónapja,azóta nem iszok alkoholt.Egyszerűen nem kell :thinking::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Hopp :grin: ha jó helyen keresed,akkor van.
Persze pár shopból külön-külön rendelni,postaköltség az lehet sok.
Ezért kell kimaxolni a free shippinget és akkor öröm lesz :rofl:

4 kedvelés

Most kimaxoltam.Még az utánvét is ingyé van​:rofl::rofl:

5 kedvelés

Igen,de ott meg tank nem volt​:disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:

3 kedvelés

“Az alkohol öl,butít és nyomorba dönt “
Ha ismered a mondást :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Annak az árát is visszaforgatom az e cigizek​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Karácsony előtt vett az asszony egy tálca sört.Ott porosodik a kinti spájzbaa fele.:thinking:

3 kedvelés

És az kit érdekel . Legalábbis legális és van rajta adó . Jaj amit itthon veszek aromát azon nincs adó vagy mi a fene eszik a tüdejüket . Ja hogy nem 90% adó de sajnálom a lobit.

3 kedvelés

Negyvenedik szülinapomre vettem életemben először egy tálcával !
És még van belőle 5 ! Dobozzal !
Ennek már lassan 7 éve,azóta sem vettem :smiling_face:

5 kedvelés

Bezzeg pálinka meg bor :rofl:. Ja az a sör már kuka :shushing_face:

2 kedvelés

Szerintem én sem fogom tömni a sörgyárak zsebeit :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Hidd el engem nem vett meg senki pár kiló krumplival vagy sörrel !
És nem is fog !
Burkoltan van véleményem róluk.
De aki szereti négy évente a parizert rágcsálni a téliszalámi helyett,az nyugodtan most jelentkezzen….és pár év múlva rakja jó helyre az ikszet :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ezt is fogjuk rájuk :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

…még a Jézuska hozta a válogatást gyűjteményes fémdobozban. Ha Jézuskás, akkor legális, nem?:grin:

Adam’s Vape, Cherry Wheels:

Jó kis üzemanyag. Ugyan megnövelte a fogyasztást (nagyon finom​:yum:) és a “légszűrőt” is gyakrabban kell cserélni, de a “gépezet” úgy hasít vele, hogy hamar a végére fogok érni…:motorcycle::dash::dash::dash::grin:

9 kedvelés

Jaj tesvírem szerinted kellet győzködni. Kire szavaztam ? :thinking::rofl:
image

3 kedvelés

Hozzád képest alkesz vagyok, heti 3-5 cl karamellás vagy csokis likőr :open_mouth:

4 kedvelés

Mágiára veled :rofl:

5 kedvelés

Ezért mondtam hogy rajtam a kocsmák és társai nem gazdagszanak meg,ellenben a vapeshopok………:joy::joy::joy:

4 kedvelés

Örökmécses még sose vótam :roll_eyes:

3 kedvelés

Karamellával ki lehet üldözni a világból

2 kedvelés

Boldog szelet napot!

5 kedvelés

Köszi :hugs:2 év… már kijött pár fogam, és tudok pár vape szót, selypítve :grin: én kösz nektek a jó társaságot :+1:

7 kedvelés