Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Eldöntetett :rofl::rofl: Már csak a futárt várom​:grin: Mai rendelésem képekben:

9 kedvelés

Ezzel hó végéig már simán megleszel :+1::grin:

7 kedvelés

Nem akarózik hetente majd 40 ezret elkölteni :hand_with_index_finger_and_thumb_crossed::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Elmorzsolok egy könnycseppet azoknak a terhe miatt, akik percenként keresnek ennyit :grin: vigyázz majd az aroma felhalmozásra :wink: (legalábbis a saját példámból kiindulva…)

6 kedvelés

Így már lesz két tankom.Azzal egy darabig elleszek.Aztán rámegyünk a minőségi cuccokra​:+1::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Én látok pár felesleges aromát :joy:

3 kedvelés

Pedig még csak az út elején vagyok :thinking::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Sejtettem, hogy lesznek akik belekötnek​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Látom…csak ne egyből a Mátrára fuss fel fecskegetyában mezítláb :wink:

3 kedvelés

Big M,pont az az Al C.és a vape band :smiling_face:az nem kellett volna :joy:
De sok sikert neked :fist_right::fist_left:

4 kedvelés

A Big M. szokott nekem is szemet szúrni (ja meg a Solub :roll_eyes:). Lehet hogy kézzel szüretelik a mentolt, és sajtárba köpik a licsit, de kutya rossz :grin:

6 kedvelés

Nem belekötök,csak próbáltam már “pár” aromát már szinte minden ízben,minőségben :smiling_face:
Persze ez az én véleményem,nem nyulkálok más pénztárcájába :smiling_face:

4 kedvelés

Ja !
Legyél szerencsés :joy:

3 kedvelés

Tudom,èn​:rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

6-ból 3 nem rossz arány amatőrként​:wink::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Kerestem a cherry cigar -t,és társait,de nem volt raktáron​:disappointed_relieved:

3 kedvelés

Bm-ből csak a dinyések jó a normál ízek snaszok ami meg kompozíciós az mind szar . Valakinek nem kell BM Bounty ? :rofl:

4 kedvelés

A :watermelon: csak enni szeretem,a sárgadinnyét kipróbálnám,csak az asszony szabályosan rosszul van az illatától.Igy az felejtős.

2 kedvelés

Köszönöm szépen!

3 kedvelés

Nyugi sárga dinnye nálam se pálya . Egy féle képpen jó bele kell állítani egy fél liter vodkát aztán be a hűtőbe . :grin:

3 kedvelés