Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Volt is valami illata,esetleg “lötty” benne?
Hogy adhatták el újnak? VICC!! :smirk: :grimacing: :thinking:

3 kedvelés

Látszik a képen a koksz az egyik harangon és a decken bedobtam a mosóba szag nem volt.

4 kedvelés

Bizonyítani nem tudom írtam nekik válasz nincs miért lenne…ha valamit is reagálna akkor már beismerné,hogy előfordulhat

4 kedvelés

Ja tényleg,csak nem nagyítottam bele a képbe.Sorry! :flushed:

3 kedvelés

Bezzeg Gabesznak meg küldték görögből az airpint…….
Olaszok…….nagyképű agyagedények…….

6 kedvelés

ők a vape világ megmondói.

5 kedvelés

Majd én eldöntöm mi a jó nekem :joy:

3 kedvelés

A lefogató csavarokon konkrét feszítésnyomokat látok…

2 kedvelés

ÉÉSS ez így van jól! Mármint,hogy Majd TE eldöntöd. :saluting_face: :wink:

3 kedvelés

Azt én is kiszúrtam mintha ki-ki ugrott volna a csavarhúzó,meg van “pörcenve” a széle mind2nek. :thinking: :grimacing:

2 kedvelés

azok jó állapotuak akkor csalóka a kép csak a kokszból lehetett tudni,hogy használták.Persze rá közelítve más de azok jók.

2 kedvelés

minimális azért nem rinyáltam volna bár akkor is látszana,hogy használt de gondolom észre se vettem volna ha nem retkes…

4 kedvelés

Persze,attól még gondolom használható,dehát a lóf…nak is van vége! :grimacing: :smirk:

6 kedvelés

Igaz igaz.Na mindegy gondoltam le írom mint tanulságos esetet nem egy Dicodes gyártói hozzá állás.

6 kedvelés

Most néztem az árát. :money_mouth_face:
Betyáros! :saluting_face:

3 kedvelés

plusz posta csak azért vettem ott mert más alkatrész ami kellett az ott volt…spórolni akartam… :no_good_man: :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Addig ok,de azért mégse egy kínai shopról beszélünk !
Elvileg egy elit boltról van szó

4 kedvelés

az egyik legmenőbb… :no_good_man:

4 kedvelés

:thinking: Nem lehet az oldalukra véleményként felrakni a képeket?Ez azért elég felháborító.Gondolom,nem volt olcsó :hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

4 kedvelés

megnézem ez jó 5let…

2 kedvelés