Ma sajnálattal vettem észre, hogy kb. 7 hónapja bekevert aromamesteres Pisztácia Fagyi liquidem kissé agresszívvé vált
(Ordítozott, leütött hátulról, majd végigverte a lépcsőházat, és kidobta a tv-t az erkélyen…azaz nem).
Az alapíze erősebb lett, de megjelent egy kesernyés túlérett, enyhén tömény és karcos íz. A színe is igen sötétté vált. Így már nem ízlik annyira…
Más is észlelte esetleg ezt, ugyanezen aromával?
Ma érkezett nekem is AliExpress -ről 8$ áron kaptam meg szerintem az utolsó darabot mert utánna többé nem volt elérhető szerintem megérte annyiért
Meglepően jó ízeket add a tank és gőzöl is rendesen igaz 3 ellenállás jár bele ez a Stillare v3
Ezer éve nem láttam üvegszálas tekerést… Anno volt hozzá egy vastag zsákvarrótűm.
Én sima ni80 28ga szálhuzalt tettem bele az üvegszálas tekerés nekem kínai
Az a fehér fonott madzag, ami köré a drót van tekerve, az üvegszál. A vattát helyettesíti. Előnye, hogy elvileg nem ég meg.
Ezzel tisztában vagyok mind hogy milyen tulajdonságokkal bír csak még sosem tekertem és nagyon nem is szándékozók a közeljövőben sem maradok a vatta mellett
@Zoli76 én úgy tudtam, hogy pisztácia nem is volt
Nekem másik, kifejezetten édes ízzel volt hasonló élményem (BRHD, valami barackos lepény).
Akkor ezek nem szépen öregszenek… Mindegy, elszívom, vagy bedobom városi fertőtlenítőnek. Csak a gyerekfagyiból majdnem Pisztáciás Tipli lett
A zsákvarrótű pedig azért kellett, hogy a drót ne legyen túl szoros. Pl.
2 mm magatmerőhöz fogtál 3 db 1 mm-es zsinórt, közéraktad a tűt, körbetekerted a huzallal, majd mikor kész volt a tekerés, kihúztad a tűt. Így laza lett a tekerésben az üvegszál, tudta szállítani a lötyit.
1 hónapos korában ment a lefolyóba az összes.
Antikolt
ezt ne írják inkább semmit…
Nem szeret téged ez a vbar.
Pedig sok ezret ott hagytam már…még nem is válaszoltak…
Azok a csavarfejek, dikk!
Azzal nincs baj azzal van a gond ,hogy használták a boltban.
Újként árult neves boltból……ez azért gáz tőlük !