Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Regisztrálva nekem is engedné(csak a pisisárga van, a többi rendelésre). Ha friss reg mellett veszel valamit, ott még lesz egy 10€ kupon is…:grin:

Regeltem, nem kaptam semmi kupont, ha esetleg van első rendeléses kupon szívesen veszem… :slight_smile: Igen, a sárga van, de kosárba helyezés után valami nem oké vele, Gergő is kipróbálta, neki se jó.

Kell vele várnod tán 3 napot. Nekem engedné, bejáratott fiók, vettem már tőlük ezt-azt…:thinking:

meglesem neked akkor hogy menne e vagy sem

nem engedi amugy a sárgát venni de más modot pl engedte volna ezt írja

Igen, eddig jutok én is. Mind1, írtam egy mailt nekik, hátha valahogy megoldják. :slight_smile:

Valami zavar van a rendszerben…:thinking:

Ha nagyon nem jön össze, írj rám egyet, megoldjuk :flushed:
De nézz szét aromák között is, vannak náluk ritkaságok :smile:

Jajjjh :joy:ne zavarjátok már őket,karácsonyoznak ők is :grin:
Lehet tútóták a bajglit :joy:

Itt kérem nagybetűs ELHATÁROZÁS született! Nem szabad a vevőt holmi karácsonnyal meg sütivel kizökkenteni. Olyan minden évben van​:point_up:

Így van! Van amelyik ezt komolyan is veszi, és még ma is válaszol :roll_eyes::thinking::joy:

Azt azért nem hiszem. De holnap…:point_up::smile:

Pedig de…a jó illatú bolt nekem válaszolt nemrég :blush:

2 kedvelés

Mi lenne az amid nincs otthon ? :grin:

Van néhány dolog, de egy valami bizergált mióta itt olvastam, és még fel is hívtátok rá a figyelmem :joy: csak az akkut máshonnan kellett rendelnem hozzá, mert 18500 náluk nincs :woman_shrugging:

Olyat mostanában egyet tudok :grin:

1 kedvelés

Akkor az az :smiling_face:szép,de tudod :grin::hugs:

2 kedvelés

Tudom, neked kicsi :joy::hugs:

Melyik színben?

2 kedvelés

Csak a titan,mert a fekete “öreg” :joy::joy::joy:

Csak a fekete. A színesek nekem annyira nem tetszenek, meg a titán se. Bordó meg nincs :woman_shrugging::joy:

2 kedvelés