Úgy döntöttem hogy amíg megjön a Dvarw klón addig megrendelem a berserker v3 at hogy ne legyen egyedül az ares
Ennél is vegyesek a vélemények de sok sikert hozzá neked
Vegyél egy nagy levegőt… és várj vele picit
Köszi szépen! Sokat olvasgattam és tudom hogy kényes a vattázása a folyás miatt de hasonló az ares is ha gyengébb a vattázás akkor könnyen megfolyi de kitapasztaltam ezt is csupán az izt nem sikerült még megtalálni csak halovány ízeket add
Reménykedem hogy a jövő héten megjön
Kemény vagy…
Ha a jobb szélső gyengécske, a bal szélsővel meg lehet kicsit fűszerezni
Köszi
Liquidhall-hoz van kuponunk?
Nem tom, nézzed meg sublótfiókba’
A meg mien fiók
Gugelló és egy csomó szép sublótot fogol látni
Unicornvape-hez van kupon
Én most éltem a szülinapos ( amit bárki használhat “BIRTHDAY23” ) + jelenleg futó “NOEL” kuponnal.
Kis összegű rendelés mellett szerintem megéri a két kupon használata, főleg ha még a termékek is akciósak
Köszi hogy szóltál, dobtam is egy rendelést
Kinéztem egy Ambitions Sbs modot, viszont nem enged a cím megadása után a fizetési részhez, azt írja Belgiumba nem szállítanak nikotinos terméket… Se nikotinos termék nincs a kosárban, se nem Belgiumba szeretnék rendelni…
Esetleg ha a fiókodba előre felviszed a címet az lehet segít a megoldásban.
Szerk.
Nekem se engedi a modot megrendelni Esetleg egy próbát megér ha írsz nekik egy emailt a “hiba” miatt.
nekem engedné a pipelin prot meg venni de én pl be vagyok regisztrálva van fiókom oda.igaz nem veszem semmit csak utánna néztem neked működik elvileg.
A sunboxot próbálnám, de sehogysem sikerül, amint bekerül a kosárba átvált ingyen szállításra. Utolsó szín ami kapható, lehet a termékkel van valami gond… Közben próbáltam mást rakni a kosárba, akkor jó, de amint bekerül az Ambitions egyből nem enged tovább… Mind1, elengedem.