Amiben lassan jön a csomag . Addig kicsi lányom lábát mert itt van az arcomba
Tölünk megy oda a Vape42-ről…
A család, ugye…
Akkor en rossz oldalt nézhettem
Törpe már.volt háromszor, aztán mindig ment. Mostanában mikor megint gondolkodtam rajta, jött valakitől az infó, hogy jön diplomat batch 4, szóval törpe most megúszta. Vagy én?!
Német ide se küld ez már Balkán…neki…
Pedig ott van nagyváros ahol már bennszülöttet nem látsz és hallasz és a város latkepe igazán balkáni. Se baj szloviba még küldenek én intézem ha kell
Éltem kint tele volt törökkel…
Ne is mond a gyros görög étel oszt töröktől veheted meg hirtelen olasztól . Voltam a Nyúlparkban hát nyulak nem voltak de ők és szemét rakásig
Néztem a vape42 oldalt de nincs találat a kiszálítási városba
?¿ Városba
valamit nem jól kezelsz az oldalon…
SZÁLLÍTÁSI MÓDOK ÉS DÍJAIK
GLS futárszolgálattal értékbiztosítással, EU országokba, díja: 4000 HUF. Előreutalás szükséges.
GLS futárszolgálattal utánvétel, Magyarországra, díja: 1790 Ft. A futárnak fizet a megrendelő kézbesítéskor. 20.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.
A kiszálítási hely megadásánál
Eu tag Románia 2007-óta ha jól tudom így oda is viszik…a címed add meg,
Megpróbálom újra
Azért én itt szusszannék egyet. A törpe pont az a kategória, amiből előbb egy olcsó klón, HA bejön, jöhet az eredeti.
én nem mondtam,hogy vegyen valamit csak segítek rendelni…
Csak megnéztem hogy lehete de most megtaláltam melyiket kell választani de még várok vele előbb jöjjön el az ares2 és lássam hogy barátkozom az rta villágában
AliExpress -ről érdemes rendelni? Milyen lehet minőségre?
ne is vegyél mert itt gumikacsa már leba@ot…