Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Tamás ez nem igaz…Igaz? :grinning:

De sajna igaz :wink:, azzal kiegészítve az aroma rendel…, erre az évre vége, de Olaszból jön még valami vagy SEm meg +1 valami meglepi, mert megérdemlem eredet… :sweat_smile:

2 kedvelés

Arra gondoltam…:grin:

3 kedvelés

Múltkor én is ki írtam utolsó rendelés az évben . Erre nem megint csomagot várok :grinning::sweat_smile:

3 kedvelés

Most nyomatékosította a cég a rendelésemet össze készíteték , hogy átadják a futárnak . :thinking: Kicsit érdekes pénteken baktak rá ma meg csomagolnak . Lehet van köze a shopnak ehez a mentalításhoz ? Cbd :grinning:

5 kedvelés

Nálam most ezek vannak: friss érkezők, kis premium csomag. Kiderül mennyire az majd.

Átlag 5 és 6 mg nikotinosak. A 40/60ml shortfillek 5mg -re vannak keverve, 15ml 20mg/ml boosterrel és 5-10ml alappal, a 30/120-as longfill pedig 6mg-re 30ml 20mg/ml booster és 60-70ml alap.

Bár sokan azt mondják DL-ben méreg a 6os , de én nem éreztem még hogy az lenne. :smiley:

4 kedvelés

Ez még szerintem nem az, bár elég a teteje szerintem, ha kell, akkor kell.

2 kedvelés

Én már a 3-at se bírom ezért lementem 2-re. De következő alaplé keverésnél lemegyek 1-re :smile:

2 kedvelés

Én régen 12 erősségűt szívtam :smiley: 120w-on smok tfv fejjel :smiley: néha sipolt is a tüdőm :smiley:

De a 6 az kellemes

2 kedvelés

Támogatom,kezdetek óta 6-os liquidet "pöfékelek DL-ben.

2 kedvelés

Ezzel kezdtem, szeretem! :index_pointing_at_the_viewer:

6 kedvelés

Én ezeket rendeltem meg a tegnap de nár nagyon várom hogy megérkezzen :grin:
Az építéssel kapcsolatban szivesen várok jó tanácsokat :wink:

4 kedvelés

Le térdre, imára! :grin:

2 kedvelés

Ez a mod de kezdetnek megteszi szerintem

3 kedvelés

A moddal nem lesz gond. :+1:

2 kedvelés

Remélem a kazánnal is minden rendben lesz :grin:

Elég megosztó ez a kazán. Nekem pl. nincs vele bajom - igaz, a Dvarw átvette az uralmat közben -, de sokan szidják. :thinking:

3 kedvelés

tölteni könnyű, íz gyenge…(szerintem)van egy nekem is… :no_good_man:

3 kedvelés

Első nekifutásra remélem megteszi majd keresgélek még valami jót

használható…persze elsőnek megteszi.

2 kedvelés