Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Köszi. Igen, valóban szép. Bár lehet, hogy néhány ember azt mondaná hogy ezen az áron vannak jobbak is, de nekem nagyon bejött. Legalábbis így fél nap használat után. :smile:

Ez egy relatíve jó áron adott rta…És úgye nefelejtsük el,hogy a Kayfunból fejlödöttki…így nem lehet rossz…bár van olyan szériája ami nem a legjobb.Sok örömöd legyen benne.

4 kedvelés

Valor is megérkezett. Remélem este tudom tesztelni. Brünci szipkáját már meg is kapta. :smile:

7 kedvelés

11 kedvelés

Egyéb kiadások miatt kicsit szívtam a fogam, de kaptam 20% kedvezményt a Liquid-Aroma.hu-n, úgy hogy :yum::

6 kedvelés

Most tervezek ebben a hónapban újra feltölteni a készleteimet…Alaplé a szokásos floravita-tol fog menni, de a nikotint amit ajánlottatok most sehol se találom azt a literes kiszerelést amit aztán fagyasztóba vágnék be…

2 kedvelés

De ugye nem iszod a nikotint, hogy 1 literes kiszerelés kell belőle? :sweat_smile:

Hát minden reggel egy feles belőle nem árthat…

Az első reggel a legnehezebb…:roll_eyes::grin:

shaking comedy central GIF by Drunk History

Megérkezett…200 évre elegendő mesh(500).Ja meg egy v10…

9 kedvelés

Akit érdekel ma 13 órától kapható…Kayfun(afc pin)Ataman(bekötő oszlop)ByKa lézárás és egyik harang a másik harang pedig mondjuk diplomat: :grinning:

4 kedvelés

És az “öreg” kukaccal is működik :smiling_face:

1 kedvelés

jónak gondolom…

1 kedvelés

És egy jobbos menet a tetején :wink:vannak benne hasonlóságok……

1 kedvelés

Lassan átmenetelem a tavalyit balosra​:grin:

nincs már nagyon sok varia…

3 kedvelés

Lassan mindet ismerjük :grin:

ja és ebben is ott a műanyag belső mint a Cl-ben csak itt szűkítés volt a cél nem a vatta elmozdulás gátlása.

1 kedvelés

Utolsó rendelés, erre az évre elrendezve, hivatalosan lezárva…!? :slightly_smiling_face: :laughing:

9 kedvelés

Ne hozz “elhamarkodott” döntéseket. :laughing: :saluting_face: :smiley: