Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

A karamell már előkoxolt cukor…szóval az amper csak befejezi a melót :grin:

@Janos_Groszeibl
Jó lesz ez, jó lesz. De nem ezzel a huzallal. Ezt eddig akármibe raktam, sehol nem volt jó.

@Gumikacsa
Igazából én se tudom ez mire való, de ahogy írtam is nem reméltem tőle semmit. Szóval nem okozott csalódást. Csak mintha rémlett volna a hozzászólások között. Azért ez lett az első :wink:

Mellesleg én fél éve csak claptont használok, és azt hiszem, bevált :thinking::grin:

4 kedvelés

A gyártó claptonal használja…én se értem… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Régen meg jó volt a kanthal muji tpa kombó is ,most meg kézzel készült meg long shortfillek…
manapság ez a divat :rofl:

3 kedvelés

én csak abba nem raktam mtl fused claptont amibe nem fért bele :smiley: (dvarw 18) és ha volt lehetőség akkor 1,2mm-es lyukkal 12W-on használtam, nekem nem volt problémám vele, de azt is megértem aki marad a sima szál huzalnál, főleg ha 28-27 ga-hoz van szokva… legjobb esetben is a fused minimum 26-os ha nem 25 anyagmennyiségre

@Zolika a muji itt vidéken még mindig a kedvenc :slight_smile:
TPA is, csak vagy 4 féle aroma megy egy mixbe :smiley:

5 kedvelés

Érthetetlen számomra is. De szerencsére nincs ez kőbe vésve, úgyhogy én maradok inkább valami 27-28-as ni80 vagy kanthal huzalnál. Azokkal sose volt baj.

5 kedvelés

Kiszoktam próbálni minden rta-ám ban a claptont is de nem az én ízlésem…kinek mi…

5 kedvelés

Olyan ez is picit, mint az aromaajánlás​:smile: ízlésről meg nem vitatkozunk.
Én a 29ga-t szeretem :smiling_face_with_three_hearts:
És ha már mindenki ilyen cuppogósan édes-ragacsos leveket javasol, a séf mai ajánlata: demencia :smiling_face: már a neve is cuki, megyek keverni

4 kedvelés

igazából a végére leszűkítettem mindent a a dvarw-ra… lehet azért tetszett mert abba működött a legjobban a fused, lehet azért mert tényleg olyan jó tank :smiley:
De tényleg ízlés kérdése, meg néhány tankba nem is működik jól bárki bármit mond, ezt én mint MTL fused clapton nagy szerelmese, tapasztalatból mondom…

a tankok többsége ment vissza a dobozba, maradt a törp meg RDA-k… azt meg már észrevehetettek hogy szerencsétlenségemre átvonzott a DL pedig csak ártatlan játékként kezdődött … ugyanúgy fused claptonok csak most háromszor akkora…

@Gumikacsa ja, az ízlés :smiley: 29 :open_mouth: elszakadna ha megfognám, sose volt olyan vékony huzalom
az aromákról meg annyit hogy szerintem 90%-át az itteni ajánlásoknak el se tudnám szívni mert túl édesek lennének számomra, ahogy ismerősöm írta: egyszer szívtam kommerciális liquidet és éreztem hogy kirohadnak a fogaim :smiley:

de ha már édesség, nekem ez a full TPA recept steep-elödik egy hete… vajon győzni fogom e kivárni :thinking:
https://alltheflavors.com/recipe/32469-mother_of_gods_milk

szerk: ma még megkóstolom azt a hírhedt fahélyas fánkot is az aromamestertől :stuck_out_tongue:

3 kedvelés

Hát ez itt a jó ,sokféle ember van itt.Nekem se a Dvarw se az rda-ák nem tetszenek… :man_shrugging: :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

A sárkánygyümit cserélném 2% vörösáfonyára, az annyira nem az én ízvilágom, de érdekes​:thinking::smile:
Mocskosul ellustulam az évek folyamán, már ilyen pepecselősöket nem is csinálok

se a fused clapton mtl-nek :smiley:
az egész ízlés kérdése… az a csúnya amikor egy másik fórumon meg akarják magyarázni hogy te nem MTL-ezel mert kissebb az ellenállás mint 1 ohm és nagyobb a lyuk átmérő mint 1mm
tehetek én róla hogy kellett még az a plusz 0,2 miliméter és az ellenállás meg 0,2-vel lett kevesebb mint 1? Annyit beszélünk erről holnap meg is tekerem a törpöt :smiley:

@Gumikacsa
pedig jó is a pepecselés :smiley: szeretem csinálni mert az apró nüánszokat én állítom… hűtés, édesség, meg ténylegesen látom hogy mi van benne, a bolti shorfillek is ezekből az aromákból vannak… 4-5 összekever kap egy fantázianevet, mehet a polcokra, néha találni egy két gyöngyszemet (ADV) nem beszélve a “pubic release”-ekről
ami a legjobb hogy ezer éve nem ment lefolyóba liquid, legtöbbször tudom mire számíthatok

4 kedvelés

Nem szólok egy szót se, 1.2 levegővel, 0.24-0.28Ω között mozgok mostanában. Jó, jó, TC, de akkor is :rofl:

Szerk.
Nagy ökörség ám ez az 1Ω, nagyjából a mechákkal együtt kihalt minden ok, ami miatt rá voltál kényszerítve a nagyobb ellenállásokra

0.2-től 2.5 ohm-ig mozgok én​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

:smiley: egy bestia klónnal a kezemben vicces ezt olvasni … régebbi kép de:

De természetesen értem mire gondolsz :slight_smile:

Továbbra is léteznek mecha szerelmesek :smiley: legalább annyi mit TC-s… dunát nem lehet velük rekeszteni :smiley:

Esténként szoktam én is mecházni…

10 kedvelés

Nehogy többször is bekeverd :roll_eyes::joy:

4 kedvelés

Múltheti jövevények a vapeklub jóvoltából. Eddig még csak a blendfeelt kóstoltam hát, az irish black nem lett letaszítva a latakia trónról. Aztán persze kevertyültem is, a gyerekadagok csak kóstolásra, az IW summer feelings király! (sztem)

11 kedvelés

christina ricci thad powell GIF