A karamell már előkoxolt cukor…szóval az amper csak befejezi a melót
@Janos_Groszeibl
Jó lesz ez, jó lesz. De nem ezzel a huzallal. Ezt eddig akármibe raktam, sehol nem volt jó.
@Gumikacsa
Igazából én se tudom ez mire való, de ahogy írtam is nem reméltem tőle semmit. Szóval nem okozott csalódást. Csak mintha rémlett volna a hozzászólások között. Azért ez lett az első
Mellesleg én fél éve csak claptont használok, és azt hiszem, bevált
A gyártó claptonal használja…én se értem…
Régen meg jó volt a kanthal muji tpa kombó is ,most meg kézzel készült meg long shortfillek…
manapság ez a divat
én csak abba nem raktam mtl fused claptont amibe nem fért bele (dvarw 18) és ha volt lehetőség akkor 1,2mm-es lyukkal 12W-on használtam, nekem nem volt problémám vele, de azt is megértem aki marad a sima szál huzalnál, főleg ha 28-27 ga-hoz van szokva… legjobb esetben is a fused minimum 26-os ha nem 25 anyagmennyiségre
@Zolika a muji itt vidéken még mindig a kedvenc
TPA is, csak vagy 4 féle aroma megy egy mixbe
Érthetetlen számomra is. De szerencsére nincs ez kőbe vésve, úgyhogy én maradok inkább valami 27-28-as ni80 vagy kanthal huzalnál. Azokkal sose volt baj.
Kiszoktam próbálni minden rta-ám ban a claptont is de nem az én ízlésem…kinek mi…
Olyan ez is picit, mint az aromaajánlás ízlésről meg nem vitatkozunk.
Én a 29ga-t szeretem
És ha már mindenki ilyen cuppogósan édes-ragacsos leveket javasol, a séf mai ajánlata: demencia már a neve is cuki, megyek keverni
igazából a végére leszűkítettem mindent a a dvarw-ra… lehet azért tetszett mert abba működött a legjobban a fused, lehet azért mert tényleg olyan jó tank
De tényleg ízlés kérdése, meg néhány tankba nem is működik jól bárki bármit mond, ezt én mint MTL fused clapton nagy szerelmese, tapasztalatból mondom…
a tankok többsége ment vissza a dobozba, maradt a törp meg RDA-k… azt meg már észrevehetettek hogy szerencsétlenségemre átvonzott a DL pedig csak ártatlan játékként kezdődött … ugyanúgy fused claptonok csak most háromszor akkora…
@Gumikacsa ja, az ízlés 29 elszakadna ha megfognám, sose volt olyan vékony huzalom
az aromákról meg annyit hogy szerintem 90%-át az itteni ajánlásoknak el se tudnám szívni mert túl édesek lennének számomra, ahogy ismerősöm írta: egyszer szívtam kommerciális liquidet és éreztem hogy kirohadnak a fogaim
de ha már édesség, nekem ez a full TPA recept steep-elödik egy hete… vajon győzni fogom e kivárni
https://alltheflavors.com/recipe/32469-mother_of_gods_milk
szerk: ma még megkóstolom azt a hírhedt fahélyas fánkot is az aromamestertől
Hát ez itt a jó ,sokféle ember van itt.Nekem se a Dvarw se az rda-ák nem tetszenek…
A sárkánygyümit cserélném 2% vörösáfonyára, az annyira nem az én ízvilágom, de érdekes
Mocskosul ellustulam az évek folyamán, már ilyen pepecselősöket nem is csinálok
se a fused clapton mtl-nek
az egész ízlés kérdése… az a csúnya amikor egy másik fórumon meg akarják magyarázni hogy te nem MTL-ezel mert kissebb az ellenállás mint 1 ohm és nagyobb a lyuk átmérő mint 1mm
tehetek én róla hogy kellett még az a plusz 0,2 miliméter és az ellenállás meg 0,2-vel lett kevesebb mint 1? Annyit beszélünk erről holnap meg is tekerem a törpöt
@Gumikacsa
pedig jó is a pepecselés szeretem csinálni mert az apró nüánszokat én állítom… hűtés, édesség, meg ténylegesen látom hogy mi van benne, a bolti shorfillek is ezekből az aromákból vannak… 4-5 összekever kap egy fantázianevet, mehet a polcokra, néha találni egy két gyöngyszemet (ADV) nem beszélve a “pubic release”-ekről
ami a legjobb hogy ezer éve nem ment lefolyóba liquid, legtöbbször tudom mire számíthatok
Nem szólok egy szót se, 1.2 levegővel, 0.24-0.28Ω között mozgok mostanában. Jó, jó, TC, de akkor is
Szerk.
Nagy ökörség ám ez az 1Ω, nagyjából a mechákkal együtt kihalt minden ok, ami miatt rá voltál kényszerítve a nagyobb ellenállásokra
0.2-től 2.5 ohm-ig mozgok én
egy bestia klónnal a kezemben vicces ezt olvasni … régebbi kép de:
De természetesen értem mire gondolsz
Továbbra is léteznek mecha szerelmesek legalább annyi mit TC-s… dunát nem lehet velük rekeszteni
Nehogy többször is bekeverd
Múltheti jövevények a vapeklub jóvoltából. Eddig még csak a blendfeelt kóstoltam hát, az irish black nem lett letaszítva a latakia trónról. Aztán persze kevertyültem is, a gyerekadagok csak kóstolásra, az IW summer feelings király! (sztem)