Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Mtl-nél jobb, fl-nél nem tudom, mert az már régen volt, mondjuk az már fél siker, hogy egy fél fordulattal lejön a tank szekció. Ízben dvarw, bár az első vattázás nem lett a legjobb, egyelőre pihen, most nincs kedvem játszani vele. Ja, még mindig patika minőség, és még mindig szép.

Csökkentették a külső levegőző méretét, így sokkal halkabb lett és talán egyenletesebb a húzat is.

Ára oké, se jó, se rossz, ha az alapban benne lenne 3 afc, akkor egész jó vétel lenne, viszont kompatibilis az afc visszafelé, ami viszont jó.

6 kedvelés

Mi a sorozatszámod. Első szériára mentek a vélemények, hogy nagyon hangos.:thinking:

1/009

2 kedvelés

A korombeliek emlékeznek még a régi cérnagurigára :grinning:

5 kedvelés

Egy darabig elég lesz, gondolom :yum: :smiley:

Bocsika nem vettem a képet is loptam érdekesség miatt…
Lehet rossz helyre posztoltam :thinking:

Francia barátaink csomija :grin::yum:

6 kedvelés

Ezt már tesztelésre kaptad?

Igen is meg nem is :smiley: Kettőt vettem hatot hozzá pacsiztak. Amolyan kezdeti próba, ahogyan ők nevezték.

8 kedvelés

Akkor csak összejött az egyezség, örülök és gratula :fist_right::fist_left:

Ez még nem a kumulus :smiley:, egy másik Francia bolt.

Meg környékeztem a .lepetitvapoteur-t is , de azokkal nem nagyon lehet egyezkedni :joy:

Mit szősz kis pók ? :rofl:

Unicornvape ugye?:smile:

Igen :ok_hand:

1 kedvelés

Őket szeretjük, elég sok fincsi dolgot tartanak, amit máshonnan nem nagyon lehet beszerezni :smiling_face_with_three_hearts:

Értem​:thinking:nem nézem meg mert amúgy sem akarok rendelni semmit :joy:

Szép “pompálókat”is látok ott,de épp csak belepillantottam :grin:

1 kedvelés

Ma jött meg a 3 hete rendelt(CigBest) “pompálós” készség(mármint a mod).Mehetek squonk-olni,vape-elni.Az RDA egy Swedish Vaper HotRod. :wink: :laughing:

9 kedvelés

Tudom ajánlani,aki szereti az ilyen lónyálat :grin:

Klassz szine lett :smiling_face_with_three_hearts:

6 kedvelés