Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (1. rész)

Igen. Vecsésre

6 kedvelés

Ha oda elmennél, akkor odaadnák ? :thinking:

4 kedvelés

Az igen upsz . Nem akarják meg csókolni a kombájnt .

5 kedvelés

Kérdezd már meg tőlük, meddig tárolják? Van cimbi Gyálon, átküldöm érte, és bedobja automatába.

9 kedvelés

Kb 5 percre lakok az UPS központtól.. itt van az Üllői út végén .ha lehet én is szívesen segitek

7 kedvelés

Megint új helyzet…
Hihetetlen. :grinning_face:

10 kedvelés

Talán akkor mégis megkapod. :hugs:

7 kedvelés

UPS-nél bármi megtörténhet :heart:

5 kedvelés

Reméljük nem hazafelé indult spanyolba…

7 kedvelés

Mert megérdemled: Boldog Munka ünnepét!
Csak május 4-én 23:59-ig, használd a FELIZ15 kódot és 15% kedvezményt kapsz a vásárlásod árából.
Ne hagyd elmúlni, ez a te pillanatod, hát nem is tudom…egy tortúra…! :wink: :grin:

6 kedvelés

Nem a boltal van gond hanem…
Lehet a DHL jobb választás lett volna :thinking:

4 kedvelés

Bármennyivel is drágább az UPS melletti Opció én már mindig azt választom
… Nekem nem csak Vape cuccal volt velük problémám ..:face_with_peeking_eye:

3 kedvelés

Valamiért csak kifizet az ember +13 eurót. Alapvetően nem az összeg bosszant hanem az eljárás.

6 kedvelés

Így van .. én is meg kaptam minden csomagom ami UPS-el jött , de egy olyan alkalom sem volt , hogy nem kaptam volna fals infót és ne kellet volna telefonálgatnom … Xarjanak sünt

4 kedvelés

Ha azt vesszük nem is a UPS-el van gond, mert 2 nap alatt átjött fél európán hanem ezzel a vecsési trágyadombbal.
De hagyom én a francba, sajnos ennél sokkal fontosabb és nagyobb problémáim is vannak.

5 kedvelés

UPS eset . Svájc feladják a csomagot . UPS tovább kamionba . Központ Prüszelbe. Ott egy kimondhatatlan nevű kis cég vitte tovább. Egy másik UPS logik pontra . Onnan szlovák UPS raktár . Ahonnan egy kimondhatatlan nevű szlovák futár cég állítása szerint egy nap 3 X próbálta átadni ismerősömnek akit nem kéne madárnak nézni . Otthon volt . Jó kapok mailt bla bla bla UPS , köztes cég , slovak cég . De hol a csomag akkor levelezés Prüszelbe a csavarokon talalható rögzítő elem az az anyátok . 3 nap múlva kap egy sms-t az ismerősöm . Balikonova frecsog a lecsova . Gyík csuszová utca szám . :eyes: Prüsszel megint most felmenőiteket molesztáljatok mi ez a szar ? Amire ők nem tudják :roll_eyes: .
Jó Google translate copy pass . Magyarul se volt sok érteleme .
-Hans
-Igen Jürgen
-Légy oly kedves és porold már le az enigma gépet .
-Máris Mein Farerh
A titkosított koordinátákat meg találtam és becsatogttam éret a hetedik napon . 8 napig őrzik . Kedvesek .

7 kedvelés

Befutottak a mozdonyok is. :hugs:

15 kedvelés

6 kedvelés

Spanyoloktól még soha nem rendeltem, mert mindig más árat adtak nekem, mint a spanyol vásárlóknak és az akciók is csak nekik szólnak, plusz drága a szállítás. Persze nem kimondottan az esmokingspain oldalra gondoltam. A vapeototal mindig beszivat a hirleveleivel!

Itt egy példa:

• ha nem vagyok bejelentkezve, akkor olcsóbb

• ha be vagyok jelentkezve, akkor drágább

6 kedvelés

Na ne már ők se tudnak velük beszélni . UPS Magyarország Kft kemény mint a kád széle elit alakulat . Nem hív , nem küld emailt csak támad ha otthon vagy ha nem . Jel mondatuk a kiszállítás az első a vevő kit érdekel majd valaki fizeti. :person_facepalming:

6 kedvelés