Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (1. rész)

Na ez már más. Így egyértelmű.

5 kedvelés

De ha nem kapom meg, akkor az nekem nem kerül semmibe … szóval nem fog bosszantani.

3 kedvelés

Stim … De attól még nem tudod elszivni … Pont annyi esély van a te csomagot lefoglalására mint maséra ez nem ár és nem shop kérdése … Itt szerintem senki sem a pénzen bosszankodik leginkább .

4 kedvelés

Nem tudom neked miért nem a mpl viszi!! Nekem mindig az hozza a spanyolt!!

3 kedvelés

Jó neked … Ide is a UPS hoz onnan mindent :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

2 kedvelés

Ez igaz. Bár engem azért bosszantana, ha egy 100 eurós csomagomat lenyúlnának, amire vártam mondjuk még ráadásul 2 hetet. :face_with_symbols_on_mouth:
Az én esetemben az lenne, hogy akkor rendelnék máshonnan … ha lehet ugye.

2 kedvelés

Így, hogy írjátok ,örülök is!!

2 kedvelés

Majd rendelünk hozzád :heart:

4 kedvelés

Semmi akadálya!!

3 kedvelés

Abszolút gondoltam :heart:

3 kedvelés

Szerencsére a 2 bolt (LA,JV) cuccait eddig mindig megkaptam gond nélkül 1-2 nap alatt.
Ja igen, munkámból kifolyólag nekem az is szempont, hogy lehessen csomagautomatába vagy pontra kérni a csomagot.

5 kedvelés

Máshonnan, márt sajnos nem igen találsz utánvétet!! Csak sajnos dohány kivonat nincs egyiknél sem!! Ezért kell máshonnan!! Ezért nem tudunk utánvét rendelni!!

5 kedvelés

Még LH-nál lehet utánvét rendelni. Tőlük már rég rendeltem. Lehet ezen kellene változtatni !? :grin:
De értem így, hogy ti miért rendeltek máshonnan.

3 kedvelés

Én vagyok a kivétel.. én azért rendelek mindenhonnan ,mert megy a spajzolás így minden akció érdekel :face_with_peeking_eye::heart::rofl:

Eddig mindent megkaptam szerencsére mindenhonnan

7 kedvelés

Spajzolni azt meg minek?? :grin: :rofl:

3 kedvelés

Hogy legyen mit szívni 2067 Ben is :rofl:
Supply Chain Delivery GIF by ShipMonk

7 kedvelés

Ó az mind gyümölcs. Vááóó . Tudom hova kell betörni ! Tudom e ? :thinking::joy:
Rendelni kell nekem is jövő hónapba . Aroma , vatta , mash .

3 kedvelés

Gyere csak barátom … Van itt minden

:face_blowing_a_kiss:

4 kedvelés

shocked holy shit GIF

4 kedvelés

Ezt hogy érted? Neked kellene elmenni egy depóba érte?

4 kedvelés