Örülök annak, hogy megtaláltad ami neked fontos. ![]()
Igazad van, mindenki döntse el mit szeret! Neked tetszik a cső mod , nekem van egy de 10 percet volt a kezemben és már tudtam soha többé nem lesz!! Burul, gurul, plusz nem tetszik ,ezzel le is tudtam!!
Egyetértek, az sem mindegy , milyen csőmod volt, és kinek mennyire üti meg a komfortzonáját ezek a dolgok. Pl. ha el is gurulna, az Aspire CF Mod + Atlantis tankom - És? Mindenért kérpótol ha ránézek a csillogó gyönyörű, egyedi dizájn kivitelezésére. A carbon fiberre. Kényelmesebb lehet bedobni egy istick picot a kabát zsebbe és vapelni, de pont a “szivar, cigalike” élmény veszne el, és a dizáj sem tetszik, Nem gurul el, de ha nem tetszik, hiába funkcionál kiválóan. Ez ilyen.
megértelek, ezt én sem venném kézbe.
Máig az egyik leglegtisztultabb csőmod , ami kissé egy Aspire CF Maxx 50w - 2015 koppintás 2019-2020-ban a Freemax Twister egyszínű palettája. Beépített akku, mesh, double mesh coil, jó íz visszaadás és alul a ring-gel tekerhető teljesítmény. Szintén kiváló cső mod volt. Rengeteget adtak el belőle tudomásom szerint.
Visszatérve az Aspire K4-re: Ennél prémiumabb beütésűbb, mégis szögegyszerű, de unikális (valódi carbon szál) design vape pent, cső modot azóta sem sikerült találnom. Kár, hogy nincs legalább egy 3 klikk-re változtatható teljesítményállítós rész a chipben. Nincs gusztustalan bubbles glass, gyöynörű valódi carbon bevonva valami fényes epoxy vagy akár műanyag felülettel, kék tűzgomb, szivar méret, 0.25 ohm-ig hajt bypassben.
Én egy Taifun Skarabäus Pro-t szeretnék kapni… Nincs valakinek feleslegben? ![]()
Vagy Ehpro 101 Pro?
Azt lehet, hogy én is szeretnék!
Lehet meg tudnám szeretni! ![]()
101 pro is van,de nekem az dl használatra van ha úgy tartja kedvem.
Az egyik,vagyis a másik a Gus 22 Core.
Mtl felhasználásra egy klassz 18650 akkuval…én nagyon sajnálom,de nem cserélném el egy aspire cf bf xc vagy hasonlóra(bocsánat nem ismerem a jelöléseket
) sőt egy aspire nautilusra sem cserélném le egyik rta-mat sem.
Sőt,egyik modomat sem ![]()
De ez csak az én egyéni véleményem ![]()
Ha megkérdezhetem miért nem rta-át használsz?
Szia! Nagyon köszönöm! Aranyos vagy! A fehér nagyon szép ![]()
De sajna most nem fogja futni többre, a kezdet nem csak nehéz, de költséges is, a havi analóg cigi árát tudom a kezdésre fordítani.
Pár hónap múlva lehet visszatérünk erre és egyezkedünk egyet. Meglátjuk. Rendben?
Kinek a pap, kinek a papné.
Nekem tettszik amúgy, de nem tudom, hogy szeretném-e ezt a cső módot..
Nekem ezek azért neccesek, mert mondtam, roppant pici a kezem/tenyerem
ja és a talpam is 36-os lábakon állok stabilan ![]()
Na viccet félretéve letisztultak a dolgok tegnap óta és maradt a 3db 10ml aroma, vaníliás dohány, licsi, grapefruit és egy 500ml alap.![]()
Ééés képzeljétek el, ma az egyik barátnőmtől kaptam egy ilyen kis cukiságot, mert megpróbált Ő is leszokni, de nem sikerült
, így nekem adta.
Szóval jó nap ez a mai. ![]()