Kezdő "építő" (Dvarw RTA MTL FL)

Eric Clapton-t csípem :sweat_smile:

1 kedvelés

Őt én is :smiling_face:de ezzel én sem lettem barát.
Vettem szinte mindenféle “csodahuzalt” én is az elején,de már nem dőlök be a hozzászólásoknak :rofl::rofl::rofl:

vattát próbáld eltalálni a drótot használd el…

Köszönöm szépen a segítséget és a türelmet :wink:

kép

1 kedvelés

28 ga (0.3 ):smiling_face:az én kedvencem :grin:az túl vékony nekem amit linkeltél.

1 kedvelés

Jó, kipróbálom mind a kettőt és a nem bejövőst küldöm ajiba @Zolika, vagy @Peva71 -nak, vagy küldöm azoknak, akik szeretik egy Eric Clapton videoval :sweat_smile: :wink:

Kb ilyet keress :grin:

4 kedvelés

Eric Clapton jöhet, de ilyesmi huzal nálam is van elfekvőben​:joy:

28 ga 5 menet 1 ohm :smiling_face:csak a kanthal :muscle:egyszerűen fan vagyok​:grin:/vagyis muszájból/

1 kedvelés

Igazuk van a többieknek a 0.2-est 0.25-öst nem ajánlom majd később ha bele jöttél a tekerésbe a 0.3-as a megfelelő…kb.

3 kedvelés

Én 28 Ni80 6 tekerés

4 kedvelés

Ezt Kántáljok már napok óta, most már belemászott az agyamba, mint a “ki ez a lány?” nóta :sweat_smile:

Mint byka :joy::joy:

“A foglalkozás elérte a célját”
Há vótam én katona is :rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Úton van, @Bishop intézi a Nano-t nekem is, mert @Peva71 azt ajánlotta :wink:

1 kedvelés

Tudom, mutatta is honnan :slightly_smiling_face: és nem csak én, hanem sokan ajánlottuk​:slightly_smiling_face:

Már mint a Nano kivitelt :wink:

Én nem ajánlok semmi féle vape systems cuccot már nem kapok amit akarok fel vásároltok mindent…

Jah, hát én ajánlottam neki, hogy a nagyot is oda adom próbálni, de azt mondta nem kell :slightly_smiling_face:

Na te vagy az egyik felbujtó :sweat_smile: Meggyőztetek, hogy eredetivel kezdjek :wink: