Saját nincs. De ilyen.
Csak 2 huzal darabot egymás mellé fogsz, és annyi.
Saját nincs. De ilyen.
Csak 2 huzal darabot egymás mellé fogsz, és annyi.
Na majd ezzel is tesztelem, van itt opció dögivel.
Sajnos arra már nem emlékszem hány ohm lett, de arra igen, hogy szerettem. Érdemes kipróbálni.
A parallel tényleg jó opció, annó én is szerettem.
Nem túl macerás azt megtekerentyűzni?
Szerintem nem.
Jó, de neked minden olyan könnyű
Először én is tartottam tőle, aztán az első (ellenben nagyon töketlen) tekerés után minden aggodalmam elszállt. Úgy fogalmaznék, hogy abszolút nem lehetetlen küldetés.
Nagyon köszönöm a tippet, kedves Kinga. Nagyon jól bevált az a paralel tekerés, dl-ben…
Örülök, hogy bevállt.
Nem tudom, ha ide tartozik, de mivel kezdő dl-es vagyok, így megérdezném, h dl-ezett valaki tc-vel…?
Nem feltétlen fog működni DL-el. A tekercsek maximális hőmérséklete sokkal nagyobb mint a TC-é. Úgy értsd a maximális hőmérsékletet, hogy az a 45w amit most rátoltál magasabb hőre hevít mint a TC.
Amúgy ráéreztél, épp íródik egy TC-s cikk.
Itt 24ga SS316L huzalról lenne szó…
De megvárom azt a jelentést…
Sikerült az ötödik tekerésem , félig , már akár negyven vatton se köp pofán .
Nem megy ez nekem , a mesh lapos variáció egyszerűbb ?
Mert van egy deckem mesh laphoz , és akkor rendelek hozzá alkatrészeket .
Túl fog hűlni Robi… Bár egy próbát megér.
A mesh egyszerűbb, igen. Csak a két oldalát befogatod a clamp deck-be és be húzod a vattát.
Ez szép művelet, csakhogy az enyém fat rabbit solo rta… És abba nem tudom hogyan férne bele annyi vatta, mivel ennek, kisebb a vájata…
Single - ben is megèpitheted ès a vatta nem okoz gondot a Rabbit- nak sem …maga az èpitès útmutató jelleggel tettem be neked kisèrletez bátran …hátha ugyanúgy megtetszik mint a paralel èpitès