Keresem, ezüst, könnyű, zsebbarát, egy akkus, esetleg retro stílusú modomat

Melyiknek a dolmányosnak vagy a vetésinek ! :rofl: :rofl: :rofl:

5 kedvelés

Vetésbe is bejártak akkor vetési :rofl: :rofl:

4 kedvelés

Én csak a kukoricaert​:rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Azért én is azt szabad… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Megyek, lerakom a gyereket aludni, meg már fáj az arcom :laughing::laughing::laughing:

4 kedvelés

Nagyanyám mikor kórházban volt anno ! Másik szobában volt egy orosz katona kínlódott nagyon, el is halálozott ! Boncolták és vegyszeres kukoricával volt tele a gyomra ! :thinking:

2 kedvelés

Ő nem bírta mi bírjuk a vegyszereket azon nőtünk fel…

4 kedvelés

Jah nem is mondtam a két stihlemet oda adnám egy ilyen traktorért ! :rofl: :rofl: :rofl:

5 kedvelés

Bocsánat, itt vagyok. Ehhez kellett kukoricát pattogtatnom, ha már annnyit beszéltek itt róla. :sweat_smile:

Nem tudom szét szedni, annyira vegyes a téma, ha szétszedem meg értelmetlen lesz sok hsz. Úgyhogy marad igy. :thinking::slightly_smiling_face:

Szeretem mikor jó hangulatú a beszélgetés. :kissing_heart:

4 kedvelés

Köszönöm Kinga drága vagy​:hugs: Különben gondoltam csinálj egy külön szemetelős mix topicot és a sok hülyeségünket rakd bele :laughing::kissing_heart:

5 kedvelés

Itt csak a legfontosabb információáradat íródott le :stuck_out_tongue_winking_eye::grin:

4 kedvelés

A félmondatok miatt gondoltam, hogy nem nyúlok hozzá.

Gondolkoztam olyan topikon már, de az is összevisszaság lenne, ha valaki elolvassa aki nincs benne a partiban. :grin:

6 kedvelés

Most nézem​:rofl::rofl::rofl:ilyen okosságot még nem is írtam ide :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Én úgy meglepődtem, hogy nem tudtam mit írjak rá. :joy::hugs::kissing_heart:

6 kedvelés

Igen, igazad van. Csak látod valahogy nem tudunk raallni erre a csetre​:laughing: lehet azt kéne, ha hülyeséget mondunk, automatikusan rámenjen​:grin::sweat_smile:

3 kedvelés

Akkor Én állandóan ott lennék :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

és a Feri bírálná el ki mond zöldeket… :slightly_smiling_face: Bocs Feri nem bírtam kihagyni…

4 kedvelés

Olyan ez mint mikor beültünk egy bárba koktélozni a volt munkatársammal, és ott találkoztunk 3 ismerőssel, elkezdünk mindenféléről beszélgetni, de mikor kicsit más témáról kezdtem beszélni, mert beleszőjük, ilyen az emberi természet, akkor én sem mentem félre, hogy azt amott megbeszélem azzal akivel jöttem. Inkább hozzászóltak a többiek is. :blush:

6 kedvelés

Basszus most leesett a palacsinta :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Jó az úgy is :rofl: :rofl:

6 kedvelés