Melyiknek a dolmányosnak vagy a vetésinek !
Vetésbe is bejártak akkor vetési
Én csak a kukoricaert
Azért én is azt szabad…
Megyek, lerakom a gyereket aludni, meg már fáj az arcom
Nagyanyám mikor kórházban volt anno ! Másik szobában volt egy orosz katona kínlódott nagyon, el is halálozott ! Boncolták és vegyszeres kukoricával volt tele a gyomra !
Ő nem bírta mi bírjuk a vegyszereket azon nőtünk fel…
Jah nem is mondtam a két stihlemet oda adnám egy ilyen traktorért !
Bocsánat, itt vagyok. Ehhez kellett kukoricát pattogtatnom, ha már annnyit beszéltek itt róla.
Nem tudom szét szedni, annyira vegyes a téma, ha szétszedem meg értelmetlen lesz sok hsz. Úgyhogy marad igy.
Szeretem mikor jó hangulatú a beszélgetés.
Köszönöm Kinga drága vagy Különben gondoltam csinálj egy külön szemetelős mix topicot és a sok hülyeségünket rakd bele
Itt csak a legfontosabb információáradat íródott le
A félmondatok miatt gondoltam, hogy nem nyúlok hozzá.
Gondolkoztam olyan topikon már, de az is összevisszaság lenne, ha valaki elolvassa aki nincs benne a partiban.
Most nézemilyen okosságot még nem is írtam ide
Én úgy meglepődtem, hogy nem tudtam mit írjak rá.
Igen, igazad van. Csak látod valahogy nem tudunk raallni erre a csetre lehet azt kéne, ha hülyeséget mondunk, automatikusan rámenjen
Akkor Én állandóan ott lennék
és a Feri bírálná el ki mond zöldeket… Bocs Feri nem bírtam kihagyni…
Olyan ez mint mikor beültünk egy bárba koktélozni a volt munkatársammal, és ott találkoztunk 3 ismerőssel, elkezdünk mindenféléről beszélgetni, de mikor kicsit más témáról kezdtem beszélni, mert beleszőjük, ilyen az emberi természet, akkor én sem mentem félre, hogy azt amott megbeszélem azzal akivel jöttem. Inkább hozzászóltak a többiek is.
Basszus most leesett a palacsinta
Jó az úgy is