Igen az az már durva, milyen megertő férjed van és még főz is
Jó volt olvasni benneteket !
Én csak annyit tennék hozzá, 2013-környékén belekóstoltam a mecha -zásba de nem sokáig, evvel a gyöngyszemmel!
Hmm Hastur meg kutyulhu. muszáj volt rákeresnem. Az egyik egy mítosz, a másik egy szörnyalak benne. Vajjon ki gyárt ilyen nevekkel e-cigi készülékeket?
Mit is lehet a kozmikus horror egyik legérdekesebb entitásáról tudni? Röviden: ez a Mérhetetlen Vén az irodalmi hagyomány szerint Carcosa elveszett városa mellett, Hali feketevizű tavában lakik, valahol az Aldebaran csillagképben.
Tamás ! Nekem a mai napig meg van ! És nem is válok már meg tőle !
Sajnálom is hogy eladtam, akartam másikat, de mégse lett belőle semmi ezeket!
A fury meg volt nekem is, de nem szerettem a mágneskapcsolója nekem nem jött be !
Magneto 1es volt az egyetlen smok ami jó
Achilles? ugye ő görög volt…erre tessék…és van pár görög nevű tank még
http://titanium-mods.com/76-atomizer-achilles-full-titanium.html
Melyik rta-t javaslod?
Most a tutit szeretnéd ? Saját véleményem a Dram 3 és Dram 4 ,ez a Kettő van MÉG
Igen nekem van. Novemberben kaptam a családomtól az 50. Születésnapomra. Ez a mod lett a vásár és ünnepnapi modom.
Olyan az egész mint a szőkenős viccek alanya, gyönyörű külcsin, rém egyszerű sw-el. Pl. 5klikkel kapcsolom be, de a második 5klikk a billentyűzár. Kikapcsolni az elemkupak kilazításával lehet. A tc-je elég pontos lehet a gyári videók szerint, de én még nem használtam.
A mérete meg ugye kisebb nem is lehet mint egy 18650es akku, de nem is sokkal nagyobb.
Az ára kb 29.000Ft. Kínai és nem adnak hozzá örökélet garanciát.
Én nagyon szeretem, jól kézre áll, elegáns, egy műanyag mod-nál mindenképp nehezebb, de emiatt még nem volt izomlázam, cserében van benne anyag.
…ez csak egy (1) vélemény a gyári adatok mellé.
Remélem tudtam segíteni!
Közbe nézegettem ezeket és nem értem minek rá a felirat…hagyjuk jönnek a byka-k
Nagyon köszönöm @Balazs_Samu_Nagy! Igen, ezt akartam tudni, kitalaltad a gondolatomat, a pico mellé raktad
Akkor mégis ez is
Igen ő is szép,és a Zeta is tetszik
De jó hogy nem voltam itt korábban, mert még az Olimpuszra küldtem volna el
inkább innen Taügetosz…
Az még jobb
Mondtam már neked ,csak nyugi