Igen igen, én a jó fajta vagyok, végre, ezaz.
Tudom,de már gondolkodom rajta
Szerencsére mindegyik nő más. Nekem csak 1 pár cipőm van…
Tudom Kinga, hát nem biztos hogy elég bátor vagyok még akarmilyen mechahoz
Hozzászólni mi sem, csak támogatjuk @Ivett -et a bizonytalanságában. Eseteg kicsit megkavarjuk, ha már úgy néz ki kitalálta végre.
Az oké, de mire azt kiválsztottad.
Hát most gondold el ha felszamolnad a “parkot” akkor hany Dani jönne ki belőle?! Szerintem még a stabfa is
Én se vagyok, és nekem több a nyüg vele, mint amennyit ér a szépsége esetleg…
A védelem vigyáz Rád. De megértelek. Mondjuk én félek tőlük. Ha már gyengül a gőz azt figyelem hogyan melegszik az akku. Nem nekem valók ezek. Viszont a félmechánál nem melegszik.
Bementem a boltba Ispykém. Kijöttem egy cipővel. Ennyi a titkom.
Értem, igen ez az akkus dolog aggasz engem is mert ha félig lemerült, akkor már csereljek is? Főleg útközben
Irigyellek mi férfiak vagyunk lyen válogatósak ?
Hmmm, akkor te valami csodanő vagy. Én is bemegyek az első boltba, felpróbálom az elsőt ami tetszik és ha jó már végeztem is. Egy cipő 20 perc, max.
Én is így szoktam, na de előtte kigondolom
Az élmény miatt igen, úgy kéne. De elég nehéz kifigyelni, hol jár az akku pontosan. Úgy értem, hogy jelzi a gőz, ha gyengül, de lehet kiveszed, rámérsz és meglepődsz, hogy vaaaa 2.9V, még élek?
Nem, te nő vagy.
Egyik sem a hastur szerintem, még megnézem videón hogy áll a kézre
Kéz csókolom !
Igen a külalak is fontos, de az nem az elsődleges szempont ! Van aki autót is úgy vesz , hogy de szép ! A motorban meg 8 a kompresszió ! És csak kicsit véres a torka ! De attól még szép !
Tudom a méretet. Néha nem is próbálom fel. Nem vagyok az a boltkóros fajta. Nem szeretem, ha ott nyüzsög az a sok haspólós “kislány” a cipőboltban. De már arra is rábeszéltek, hogy rendeljek netről cipőt. Úgy is lesz.