Keresem, ezüst, könnyű, zsebbarát, egy akkus, esetleg retro stílusú modomat

Pl:

A cirádás egy fb Cthulhu rajongói oldalról van. Azonkívűl, hogy gyönyörű, jól látszik hogy gravírozhato is, tehát van benne anyag​:heart_eyes:.

2 kedvelés

Szia János!
Neked meg találtam valamit, amit szeretnél :blush:

HUF 12,311.46 50%OFF | coolvape slam piece Mechanical Mod 18350/18650/20700/21700 battery brass 30mm diamater fit QP Fatality M25 RTA VS Enforcer MOD

HUF 7,925.71 | Notorious Mechanical Mod RDA Atomizer Vape Kit 26650 Mech Battery Body Vaporizer Tube 26mm

2 kedvelés

Köszi, itt csak a tankok jönnek ki, az a szimpla mod van glavirozva?

1 kedvelés

Hát az a kávés csésze elég undi. Tudom, megragadtam a lényeget. :rofl:

2 kedvelés

Az is olyan retrós. :grinning:

Még azt jutott az eszembe @Ivett , hogy ha mecha, akkor viszlát nyugati kényelem, megnyomod a gombot van gőz, elengeded a gombot nincs gőz. Ez a fícsőr lista, amit a készülék tud. Csak, hogy ne legyen meglepi, hogy nem lehet kikapcsolni, lockolni, ilyenek. :+1:t4: Illetve minden tekerést tesztelni kell egy védett modon, mielőtt használni akarod. Ha elkezd merülni az akku, elkezd fogyni a kraft a gőzből és az ízből, szóval az elején a legerősebb és onnan folyamatosan változik, csökken. Szóval a szépségnek ára van. :sweat_smile:

2 kedvelés

Igen, gondolkoztam ezen, az akku lemerules a zavaró tényező, nagyon gondolkozom​:thinking: De ez a Cthulhu Hastur Mod, amit @Balazs_Samu_Nagy mutatott ez talán… Még nem tudom :laughing: ha lehetne glavirozni, akkor vennék egy glavirozo gepet is :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Igen:

…remélem, így működni fog a link!

Az az igazság, hogy amikor valamelyikőtök belinkel egy új, kipróbált boltot, akkor én már csak azt írom a keresőbe, hogy “cthulhu”…nézzük mi van…
…és erre nem szedek semmit, igaz még orvos sem látott. :rofl:

1 kedvelés

Közben megneztem ezt a modot, van vaporism-on :blush: ez nagyon tetszik. Ezt glavirozta ki a csóka? Mert ha lehet, akkor én is megcsinálom​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

4 kedvelés

Én annyit látok kezd mindenki "irányba"állni mi a megfelelő kombó saját magának :hugs:

6 kedvelés

Nem szeretném @Balazs_Samu_Nagy munkásságát aláásni, de ez a mod a 85 mm-es magassággal és a 166 grammal se nem zsebbarát se nem könnyű. :grin:

2 kedvelés

Tudtam!!! :sob::rofl::rofl::rofl: Gondoltam, hogy lesz valami! Ahh
Most látom, szülinapod van​:grin: Boldog szülinapot neked! :hugs::partying_face:

2 kedvelés

Ki-ki saját vérmérséglete szerint. Sok változós egyenlet…

3 kedvelés

Igen, így van.

Én is sokszor álmodom egy hiper könnyű, golyóálló, kisméretű és mindent is tudó, aprópénzen vett kevlár mod-ról…:rofl:
…de lehet, hogy a mod mindegy is, ha zsebet jól választjuk meg. Ez is lehet megoldás​:joy::

image

5 kedvelés

Igen, ha van benne anyag, akkor nehéz :grin: muszáj néznem videót róla :sweat_smile: lehet meg kell alkudnom :thinking:

3 kedvelés

Nem szülinap, hanem @Vaperina évforduló. De köszi. :grin:

2 kedvelés

Nem baj! Akkor is ünneplünk :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Na, akkor mostmá bejártad tolnátbaranyát, sok sikert. :rofl:

2 kedvelés

Boldog Vaperinaszületésnapot! :champagne:

A topic címének meg javaslom a “mindenféle kinézetű, alakú, anyagú modomhoz keresek barát zsebet vagy megfelelő ruházatot” címet :grin:

5 kedvelés

Meglepő modon én is akartam hasturt, de akkor még a 20k-s árra azt mondtam, hogy annyiért nem, meg én jobban szeretem a fehér egyszerű kijelzőket. Meg ez úgy néz ki, mint valami ékszer, nem tudnék rá vigyázni, tuti tiszta karc lenne.

4 kedvelés