Pl:
A cirádás egy fb Cthulhu rajongói oldalról van. Azonkívűl, hogy gyönyörű, jól látszik hogy gravírozhato is, tehát van benne anyag.
Pl:
A cirádás egy fb Cthulhu rajongói oldalról van. Azonkívűl, hogy gyönyörű, jól látszik hogy gravírozhato is, tehát van benne anyag.
Szia János!
Neked meg találtam valamit, amit szeretnél
HUF 12,311.46 50%OFF | coolvape slam piece Mechanical Mod 18350/18650/20700/21700 battery brass 30mm diamater fit QP Fatality M25 RTA VS Enforcer MOD
HUF 7,925.71 | Notorious Mechanical Mod RDA Atomizer Vape Kit 26650 Mech Battery Body Vaporizer Tube 26mm
Köszi, itt csak a tankok jönnek ki, az a szimpla mod van glavirozva?
Hát az a kávés csésze elég undi. Tudom, megragadtam a lényeget.
Az is olyan retrós.
Még azt jutott az eszembe @Ivett , hogy ha mecha, akkor viszlát nyugati kényelem, megnyomod a gombot van gőz, elengeded a gombot nincs gőz. Ez a fícsőr lista, amit a készülék tud. Csak, hogy ne legyen meglepi, hogy nem lehet kikapcsolni, lockolni, ilyenek. Illetve minden tekerést tesztelni kell egy védett modon, mielőtt használni akarod. Ha elkezd merülni az akku, elkezd fogyni a kraft a gőzből és az ízből, szóval az elején a legerősebb és onnan folyamatosan változik, csökken. Szóval a szépségnek ára van.
Igen, gondolkoztam ezen, az akku lemerules a zavaró tényező, nagyon gondolkozom De ez a Cthulhu Hastur Mod, amit @Balazs_Samu_Nagy mutatott ez talán… Még nem tudom ha lehetne glavirozni, akkor vennék egy glavirozo gepet is
Igen:
…remélem, így működni fog a link!
Az az igazság, hogy amikor valamelyikőtök belinkel egy új, kipróbált boltot, akkor én már csak azt írom a keresőbe, hogy “cthulhu”…nézzük mi van…
…és erre nem szedek semmit, igaz még orvos sem látott.
Közben megneztem ezt a modot, van vaporism-on ez nagyon tetszik. Ezt glavirozta ki a csóka? Mert ha lehet, akkor én is megcsinálom
Én annyit látok kezd mindenki "irányba"állni mi a megfelelő kombó saját magának
Nem szeretném @Balazs_Samu_Nagy munkásságát aláásni, de ez a mod a 85 mm-es magassággal és a 166 grammal se nem zsebbarát se nem könnyű.
Tudtam!!! Gondoltam, hogy lesz valami! Ahh
Most látom, szülinapod van Boldog szülinapot neked!
Ki-ki saját vérmérséglete szerint. Sok változós egyenlet…
Igen, így van.
Én is sokszor álmodom egy hiper könnyű, golyóálló, kisméretű és mindent is tudó, aprópénzen vett kevlár mod-ról…
…de lehet, hogy a mod mindegy is, ha zsebet jól választjuk meg. Ez is lehet megoldás:
Igen, ha van benne anyag, akkor nehéz muszáj néznem videót róla lehet meg kell alkudnom
Nem szülinap, hanem @Vaperina évforduló. De köszi.
Nem baj! Akkor is ünneplünk
Na, akkor mostmá bejártad tolnátbaranyát, sok sikert.
Boldog Vaperinaszületésnapot!
A topic címének meg javaslom a “mindenféle kinézetű, alakú, anyagú modomhoz keresek barát zsebet vagy megfelelő ruházatot” címet
Meglepő modon én is akartam hasturt, de akkor még a 20k-s árra azt mondtam, hogy annyiért nem, meg én jobban szeretem a fehér egyszerű kijelzőket. Meg ez úgy néz ki, mint valami ékszer, nem tudnék rá vigyázni, tuti tiszta karc lenne.