Sziasztok,
Rendelt már valaki tőlük direktben magyarba? Lesz vám vagy futárral áthozzák mint kínai boltoknál?
Sziasztok,
Rendelt már valaki tőlük direktben magyarba? Lesz vám vagy futárral áthozzák mint kínai boltoknál?
Ugyan választ nem kaptam, de kíváncsi személy vagyok és tetszett a mod így megrendeltem! Természetesen volt áfa fizetés, a Royal mail-es sztrájk hírek és késlekedések miatt ups-re szavaztam a szállításnál, emiatt nyilván 6000ft volt a vámkezelés, de sebaj megérkezett. Viszont most kicsit pislogok itt a papírokon! Most akkor saját részre lehet mod-ot rendelni külföldről vagy sem? Kérdezem mert konkrétan rajta van a vámpapírokon,tollal írva hogy “e-cigaretta készülék, folyadék?” Majd a jóváhagyott papíron is nyomtatva, hogy elektromos cigaretta készülék!
Egyébként szép a kicsike!
Gratulálok!
Érdekes ez a történet…lényeg megvan a mod.
Köszönöm!
Igen, lényeg ez, de akkor is fura! Most várjam a nav-ot, hogy rám rúgják az ajtót?!
Fizettél így nincs mitől tartani…
Végül is, igaz, de a papírokat jól elrakom a széfbe
Az biztos mostmár, hogy a következő egy Dani Micro lesz, tényleg van különbség mod és mod között és az a -70gramm ehhez képest, hívogató!
Ez annyira nehéz?
150 grammot írtak valamelyik oldalon, én most 134grammot mértem, igaz halott az elem a mérlegben.
Hát igen, de a micro fele ekkora.
Egyébként grat hozzá!
Igen szép darab
Fogyasz egészséggel!
Skyline?
én a középsővel (skyline) kezdeném…talán az a legjobb ízű tank a 3 közül
Köszönöm a megerősítést, nekem is a Skyline felé húzott a szívem, de szerintem sor kerül mindegyikre.
Azt kell mondjam szerencsés vagyok, nagyon jó minőségű mindhárom klón!
A végére az egyik közönség kedvenc!
Ennél valami nem okés, mert ugrál az ellenállás, meg a Series B írt egy “shorted” üzenetet is!
A huzal lábait jól levágtad?
Csavarfej alatt tört el! Nem tudom mi a gáz. Átrakom másik modra megnézem azzal mit csinál igaz az egy buta Gen80S!?
Hacsak nem maradt egy kicsi darab benne akkor szokott ilyen lenni vagy ha nincs jól meghúzva.