Hova tűntek el a Danik?

Szerintem arra gondolt, hogy nem lehet valós a készlet. Ismerjük ezt a netes politikát… ha utalsz utánanéznek.

2 kedvelés

Danit?

Majmosoknál van, kb egy hét alatt nálad van.

4 kedvelés

Igen páran már rendeltünk.

4 kedvelés

Ha jól rémlik még közös beszerzés is volt 10% Ispy kedvezménnyel :smirking_face: + grátisz Tyutyika Lindt csokigolyókkal :slightly_smiling_face:
Nem mostanában kezdte az esmoke a dani értékesítést, elég korrekt cég volt mindig. De Pozsony sincs messze ha minden kötél szakadna…szóval csak elhatározás kérdése amíg azt mondják van készleten.
És ott van az az 1db is az emporio boltban…ha még megvan a vételi szándék

7 kedvelés

Lehet nekem is kellene vennem még egyet!:thinking: Hátha nem is lesz később!:thinking: :grin:

6 kedvelés

Többek között azt is.

1 kedvelés

hill benny GIF

2 kedvelés

Megoldjuk.

6 kedvelés

Azt írják a boltok hamarosan elérhető akkor mi az izgalom eddig volt akkor nem akart senki venni most meg nincs egy kicsit ,és mindenki venni akar …hááát.Szép az élet! :grinning_face:

9 kedvelés

Tőlem biztonságban van. Nincs duál belőle :rofl:

4 kedvelés

Remélem nem is lesz így se kicsik.

4 kedvelés

Nekem csak a lapka kell majd . Befaragom én :grin:. Duál lesz csak párhuzamos.

3 kedvelés

Lapka is jó, neked inkább az FL80-an lenne jó szerintem…

3 kedvelés

Oly mindegy 60w felett nem igazán bóklászom . Lapka mérete se nagyon számít mert méretéhez igazítom a fát úgy is . :grin:

6 kedvelés

Szép kések!Egy darabig el leszel mire kifaragod,legalábbis nekem lassan készülnek most nincs időm…sajnos.

5 kedvelés

Hát lassú az biztos . Nagyoló szerszámok nélkül kicsit nehéz . De főbb dolgokon túl vagyok . 100% saját stabilizáló folyadék, szerszámok, vaakum, egy fain sütő. Színek most érkeztek azzal is kell kisérletezni . Jelenleg fa típusokat fehérítek , hogy a szinező az adott élénk színt adja majd . 21700 és 18650 és csövek be vannak ragadva 1 hónapja egy köztes raktárban . :expressionless_face: Teszt tölgy darabokat elvitte a nép tetszett nekik panasz még nem volt . Egy új vákuum fedő jó volna :roll_eyes: eddig bírta az akril , egy felső maró, új fúró álvány az se ártana , kis szallagfűrész (álom) és egy neon transzformátor. Transzformátora vadászom már fél éve. :roll_eyes: Ne legyen kérdés mihez :grin:.

6 kedvelés

Nagyon jó nekem a stabílizáláshoz csak a sütőm van. :grin: Elkészitett stabfát veszek minden más gépem van..időm nincs.

4 kedvelés

Most fa nincs uram . Időm is alig . De ha lesz szólok. Tudom nem tart sokba berakni . De nincs vágva se hántolva.

5 kedvelés