Hova tűntek el a Danik?

A rolót nem húzzák le…ettől nem kell tartani, szerintem se.
Kivéve ha a retek libernyákok elérik, hogy háborúsiparra álljon át Németország…de csak nem lesz ilyen, mert akkor a mod kérdés lenne a legkisebb gondunk azt hiszem.

7 kedvelés

Szlovákoknál szerintem mind elérhető.

4 kedvelés

A hidegháború idején a cigigyárak gépeit úgy tervezték, hogy rövid átállással lőszereket tudjon gyártani. Mi lesz a Danikból…sokkoló?

5 kedvelés

Max a boxokból. A csövekből az onlyf… khm digitális tartalomkészítő hölgyeknek környezeti kiegészítő…

4 kedvelés

Jut eszembe jön a tél a hideg hajnalok a zseb és kézmelegítő mintájára? hüm elképzelhető.

1 kedvelés

Tettem egy gyors áttekintést. Nagy választék nincs, berendelt nyakukon maradt lila-kék- narancs színek és többsége sbs, amit látok. Lehet benne valami.:unamused_face:

1 kedvelés

Ez azért lehetséges mert ha szerződik az üzlet maximalizálják az árakat. A mai világban meg 10-20 euróért nem érdemes befektetni. Még a nagy D-be sem. Mellékesen azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egyre többen állnak át eldobható alternatívára az árak emelkedése végett. Pl: 2023-2025. 07. Üzlet 1 havi eladás 1000-1500db ez 2025. 07-08-09 8000-10000db ezek hatalmas számok.

2 kedvelés

De hát most harangoznak be Dicodes - Taifun együttműködésben egy új Boro készüléket. Ezzel párhuzamosan eltűnnek az uniós viszonteladók.

1 kedvelés

Mennyit szeretnél? Itt van a szomszédba. e-smoke.sk

6 kedvelés

@Peterson
Nos, ekkora stresszfokozás után el is várjuk a képet az új Danidról :grin:

3 kedvelés

Nem szállítanak hozzánk, ezt ugye nem szükséges. Többszőr írtam már nekik, hogy hozzám a legközelebbi boltba küldjenek egy Danit, jelezzék, ha megérkezett és kiugrottam volna érte. De semmi, mindenből van egy-egy darab a Pozsonyi boltba, meg on-line shopba. Csomagpontra küldetéshez, meg szlovák tel.szám kell.

1 kedvelés

Az átlagnál magasabb árak számomra azt tükrözi, hogy nem viszonteladó, csak berendelt pár darabot. Mindegyik típusból állításuk szerint csak egy van, ez jelentheti azt is, hogy ha rendelsz tőlük és utalsz, akkor ők is berendelnek csak most honnan.

1 kedvelés

Mindegyik típusból állításuk szerint csak egy van, ez jelentheti azt is, hogy ha rendelsz tőlük és utalsz, akkor ők is berendelnek csak most honnan.

1 kedvelés

Egynél többet vennél?
Emlékeim szerint rendeltek itt már többen is csomagpontra…változhatott valami akkor mert kizárt, hogy lett volna szlovák számuk :thinking:
A “@Tyutyika postahoz” sem kellett szlovák szám, szerintem :rofl:

7 kedvelés

Elkezdtem egy próbarendelést és nem lehet újdonság, kért nevet országot email címet telefon számot. Azért elég sokáig gyűjtögettem a Dani árát és utaljam el egy olyan oldalra, aki kategorikusan jelzi, hozzánk nem szállít. Azért ez nem 30ml. aroma

1 kedvelés

jah hát ha ez a szitu akkor szerintem se utalj.

Itt van még, ha ilyen lenne a kiválasztott.

6 kedvelés

FAKE NEWS, miért vagytok ennyire negatívak, csak pozitívan az élet szép! :disguised_face: :waving_hand:

3 kedvelés

Beszélj @Tyutyika val ha annyira kell :wink:

4 kedvelés

Eddig minden gond nélkül rendeltem tőlük automatába vagy csomagpontra.

Utóbbinál egyszer még igazolványt is kértek tőlem. Ekkor jöttem rá, piszok jól tartom magam, ha ránézésre nem néztek 18+ nak.

6 kedvelés