Where can I get the SBS MOD? 😊

Szia.

Nekem 2 fdeelrƑl nm volt sarc.BeĂ©rkezett a repcsi pestre.UtĂĄnna szarkalĂĄb kft. majd dpd hozta.

6 Likes

Meg kell cĂĄfoljam amit Ă­rtĂĄl, hacsak nem valami benfentes infĂłd van, mert Ă©n tudnĂ©k rendelni egy ilyen sbs mod-ot tƑlĂŒk ennyiĂ©rt​:backhand_index_pointing_down:

Mondjuk a fizetésig nem mentem el!

7 Likes

Pedig ott ugrik a majom a vĂ­zbe! :smiling_face_with_three_hearts::heart_hands:t2:

Nem engedi a fizetĂ©st mert nem szĂĄllĂ­tanak hozzĂĄnk. Pedig mĂĄr rééééég rendeltem volna tƑlĂŒk egy jĂł kis Nitrous 28-at
:expressionless_face:

10 Likes

Igazad van! Ugrik a majom! :rofl::rofl::rofl: És innen nincs tovĂĄbb! Nem mĂŒködik a “FIZESSEN” gomb!

10 Likes

17622587418355229026422898280667

8 Likes

@Paska neked nincs egy felesleges? Vagy eladtad mĂĄr? :wink:

9 Likes

Igen, én is azért gondoltam, hogy szållítanak, mert az orszågot ki lehet vålasztani - de aztån a fizetésnél tényleg megåll a dolog. :frowning:

8 Likes

Onnan én sem szåmítok plusz fizetnivalóra.
A håromefvép-el meg ez a helyzet sajna.
:thinking:

8 Likes

Á, megtartom!!

8 Likes

Nem hittek nekĂŒnk 
 Pedig a honnan mit lehet tĂ©mĂĄban ez öreg hiba :rofl::rofl::rofl:

9 Likes

ÖrĂŒlök ha vattĂĄt tudok venni
:sweat_smile::fire:

9 Likes

Azt akartam , de valaki megvette az összeset .. azóta sincs a fekete dobozos ,:rofl::rofl::rofl::rofl:

8 Likes

Konténerben olcsóbb :rofl:

9 Likes

HC-os THC vatta? Azt csak elƑrendelĂ©sben kapni.

7 Likes

LegkĂ©sƑbb 10.-e.

SzĂ­vesen :hugs:

Asks Black Friday GIF

8 Likes

A tĂșeffen van

6 Likes

Köszi! Vettem is ma valmit. Ɛ
 kettƑ valamit. Az egyiket akartam, a mĂĄsikat becsĂŒletbƑl! :rofl::rofl::rofl:

9 Likes

Köszike :heart:

7 Likes

5000/db-Ă©rt nĂĄlam elĂ©rhetƑ. :fire::sweat_smile: Csere köszönöm, most nem Ă©rdekel.

7 Likes

Ma Ă©n is vettem 4 olyan valamit, amire szĂŒksĂ©gem van, viszont a legkisebb gyĂĄri kiszerelĂ©se mindnek 10x akkora, mint amire szĂŒksĂ©gem lesz :rofl::roll_eyes:

(Konyhai csƑtörĂ©shez köze van, annyit elĂĄrulok
.:cry:szĂ©p az Ă©let)

7 Likes