Gyűlöld és szeresd! Ataman V3 klón élménybeszámoló

Hááát Barátom Ja!! :+1: :+1:

2 kedvelés

Slow Motion Reaction GIF by MOODMAN

3 kedvelés

Jó lett a beszámoló Kinga! Köszi!

2 kedvelés

6-16 ig meló,utána a saját éjfélig kis pihi és utána a mókuskerék tovább.
Nem szabad feladni SOSE SEMMIT :fist_right::fist_left: köszönöm uram.

6 kedvelés

Én köszönöm. :hugs: Örülök, hogy tetszett.

1 kedvelés

Köszönöm Jani. :hugs:

2 kedvelés

Kimerítő, alapos és tanulságos írás született ismét, gratulálok! :heart_eyes:

Újra beigazolódott számomra az írásod olvasásakor, hogy:

• az ördög a részletekben rejlik.
  • lakva ismeri meg az ember a másik tankot.
  • avagy a pudig próbája az evés, az Ataman-é pedig a “szívás”.
  • minden tanknak van megfejtése és meg is kell fejteni őket.
  • néha az ízekért megéri sokat íz-élkedni velük.

Szép tank, azt meg kell hagyni, de én egy kicsit fiatalnak érzem magamat hozzá, pláne hogy (ki)kezdjek vele. Jó magam is egyszerű vagyok és a tankokban is ezt a vonalat pártolom. :grinning: :+1:

8 kedvelés

Köszönöm Samu. :hugs: Van az a tank amivel megéri íz-élkedni. :blush: Ez is olyan, csak legyen elég hajszála az embernek hozzá. :smiley:

5 kedvelés

Jó írás :+1::wink: (mondjam, hogy a “szokásos”? :grin:) elolvasni jó volt, bár engem nem izgatott fel annyira, de legalább így kaptam róla egy átfogóbb képet.

4 kedvelés

Nekem mondjuk nagy gondom nem volt vele, vagy inkább több gondom, mint más tankkal. Én a ne sajnáld a vattát elvet követtem, így csak ritkán folyt meg, igaz akkor jött a cucc. :rofl: De nekem inkább ez a feltöltés…ááá…ennél kisebb lyukakat nem is lehetett volna fúrni. És egyébként nálam nagyon halk volt, azóta sem találtam ilyen halk tankot, egy dvarw hozzá képest hangrobbanás volt.

Ez a tank fura mód klónba nekem jobban tetszik, mint az eredeti, mármint a kinézete. :face_with_hand_over_mouth:

6 kedvelés

Én direkt nem tömtem túl, de az is jó megoldás. :slightly_smiling_face: Amúgy bajszosan sem eresztett vagy folyt meg. Azzal tutira megy aki ezek után megveszi. :sweat_smile::blush:

4 kedvelés

Köszönöm. :hugs:

2 kedvelés

Én leszek aki vesz(kamu marad a v6) :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

A brüncit meg az arest is megveszi mindenki, a véper útjai kifürkészhetetlenek. :joy:

8 kedvelés

A vape kereskedelemi bevételek 3/4ét a tévedésnek köszönhetik :rofl: Elég ha valami a többség szerint jól néz ki már kaszálnak.

6 kedvelés

Volt tévedésem,de nem buktam​:thinking:elajándékoztam sokat,ami meg van, az marad :smiling_face:

6 kedvelés

Az nem tévedés, tapasztalat. :grin:

2 kedvelés

Ezzel egyet kell értsek… :grin: Ami pl. ízkeresés, tapasztalatszerzés címen folyik, illetve kezdőként lazán összehozható, azért egy 2 csillagos étkezdét is lazán bezárnának :joy:
Ok, kell az izgalom.:+1::grin:

1 kedvelés

Köszönjük Kinga az ismét szuper írásod! Nézegettem régebben az atamant és most nagyon-nagyon örülök hogy nem jutottam tovább az enterig :smiley:

3 kedvelés

Köszönöm @bohus :hugs: Kevés klón ér fel egy eredetinek a minimum szintjéhez. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés