Hááát Barátom Ja!!
Jó lett a beszámoló Kinga! Köszi!
6-16 ig meló,utána a saját éjfélig kis pihi és utána a mókuskerék tovább.
Nem szabad feladni SOSE SEMMIT köszönöm uram.
Én köszönöm. Örülök, hogy tetszett.
Köszönöm Jani.
Kimerítő, alapos és tanulságos írás született ismét, gratulálok!
Újra beigazolódott számomra az írásod olvasásakor, hogy:
- az ördög a részletekben rejlik.
- lakva ismeri meg az ember a másik tankot.
- avagy a pudig próbája az evés, az Ataman-é pedig a “szívás”.
- minden tanknak van megfejtése és meg is kell fejteni őket.
- néha az ízekért megéri sokat íz-élkedni velük.
Szép tank, azt meg kell hagyni, de én egy kicsit fiatalnak érzem magamat hozzá, pláne hogy (ki)kezdjek vele. Jó magam is egyszerű vagyok és a tankokban is ezt a vonalat pártolom.
Köszönöm Samu. Van az a tank amivel megéri íz-élkedni.
Ez is olyan, csak legyen elég hajszála az embernek hozzá.
Jó írás (mondjam, hogy a “szokásos”?
) elolvasni jó volt, bár engem nem izgatott fel annyira, de legalább így kaptam róla egy átfogóbb képet.
Nekem mondjuk nagy gondom nem volt vele, vagy inkább több gondom, mint más tankkal. Én a ne sajnáld a vattát elvet követtem, így csak ritkán folyt meg, igaz akkor jött a cucc. De nekem inkább ez a feltöltés…ááá…ennél kisebb lyukakat nem is lehetett volna fúrni. És egyébként nálam nagyon halk volt, azóta sem találtam ilyen halk tankot, egy dvarw hozzá képest hangrobbanás volt.
Ez a tank fura mód klónba nekem jobban tetszik, mint az eredeti, mármint a kinézete.
Én direkt nem tömtem túl, de az is jó megoldás. Amúgy bajszosan sem eresztett vagy folyt meg. Azzal tutira megy aki ezek után megveszi.
Köszönöm.
Én leszek aki vesz(kamu marad a v6)
A brüncit meg az arest is megveszi mindenki, a véper útjai kifürkészhetetlenek.
A vape kereskedelemi bevételek 3/4ét a tévedésnek köszönhetik Elég ha valami a többség szerint jól néz ki már kaszálnak.
Volt tévedésem,de nem buktamelajándékoztam sokat,ami meg van, az marad
Az nem tévedés, tapasztalat.
Ezzel egyet kell értsek… Ami pl. ízkeresés, tapasztalatszerzés címen folyik, illetve kezdőként lazán összehozható, azért egy 2 csillagos étkezdét is lazán bezárnának
Ok, kell az izgalom.
Köszönjük Kinga az ismét szuper írásod! Nézegettem régebben az atamant és most nagyon-nagyon örülök hogy nem jutottam tovább az enterig
Köszönöm @bohus Kevés klón ér fel egy eredetinek a minimum szintjéhez.