Gépen vagyok, ráadásul IBAN kódot se kaptam tőlük
Most nem tudom én vagyok e a b@lf@…
Nem vagy balfasz, a bankok túlják túl a biztonsági intézkedéseiket néha.
Vagyis nem tudom erre mennyire van valóban szükségük, de néha tépem tőle én is a hajamat
Nem vagy bal…sz. Van euró számlád? Forintot nem lehet utalni a lengyeleknek. Mi is bejárunk a bankba intézni. Rendszeresen utalunk oda.
Az iban Dél Afrika kódja+a számlaszám, a kód biztos fennt van a neten, nekünk ha jól emlékszem HU97
ebben a posztban most egy lengyel oldal a soros
Já, ekszjúz mi, már azt sem tudom merre van az arra.
Forint számlám van, de deviza megbízást szeretnék adni
valahogy így kéne kinézni a számlaszámnak amit kaptál IBAN formátum és példa egy Lengyelország területén található bankszámlaszámhoz (bank-codes.hu)
Sepát választottad ki? Vagy nem eurban akarsz utalni?
Hát ez nagyon nem ilyen
Igen, azt!
Szerintem kérd el tőlük a nemzetközit(iban), mert lehet a belföldivel próbálkozol.
Kártyázni nem lehet? Az egyszerűbb lenne…
Csak Lengyelországon belül
Megvan a megoldás azthiszem
Hát először is mindenkinek nagyon szépen köszönöm hogy segítettek, szuperek vagytok!
De én azthiszem elég mára az internetből, a kedves oldal emailben a szamlaszámot az előtte lévő PL nélkül küldte. Nem gondoltak az ilyenekre mint én
Ez most sok volt
De megvan szerencsére.
Köszönöm!
Szívesen, ha pénzküldésről van szó, mindig ott termünk.
Az ország kódja függetlenül a küldő tartózkodásától kell…nincs külön hazai és nemzetközi IBAN szám…eleve a nevében is jelzi, hogy nemzetközi. A lényeg, hogy sikeres lett végül az utalás.
Örömmel jelentem, még egy korrekt oldalt tudhattunk köreinkben.
Megérkezett a termék, és ááá, imádom
Még kaptam mellé 2 aromát kóstolóba ajándékként
Nem tudom amiatt mert nem vették észre hogy beérkezett a pénz, vagy csak úgy
A szállítás picit nehézkes volt, legalábbis 4 külön szállító cégtől kaptam tracking-et
Mindenesetre, megérkezett, és szuper
Mintha a Profile RDTA-t rá teremtették volna
Köszönöm mindenkinek a segítséget