Sziasztok!
Érintőképernyős modot szeretnék vásárolni, szívesen fogadnék ajánlásokat, véleményeket.(jó nagy kijelző előnyben )
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok!
Érintőképernyős modot szeretnék vásárolni, szívesen fogadnék ajánlásokat, véleményeket.(jó nagy kijelző előnyben )
Előre is köszi a segítséget.
Szia!
Hol kezdjem…
Második vape fénykorom és kirohanásom ezzel az ötlettel indult. Hálistennek, nagyon hamar elengedtem…technikailag pedig felállt rá, először…
röviden: nem ajánlom.
Hosszabban: nem karcállók, sok a hiba, az elektronikájuk egyébként béna és nem pontos, éjjel zavaró lehet, minőségi szerelésben még nem láttam ilyet, nem utolsósorban vérciki.
Ha nem beszéltelek le, úgyis nyomozol, már vagy 2 éve kifutott a webshopokból ez a giccsvonal…
Volt. Inkább ne lett volna.
Tényleg @Janos_Groszeibl, hordod még vele a trágyát vagy már meghalt?
Megvan semmi baja…
Asmodus colossal
Geekvape T200. Nekem a sima kijelzős van nem érintős a z200. Strapának strapa gép,de a kijelző is és a hátlap is műanyag. Fél éves sincs de levan rúgva rendesen. A festés csak az alja kopott. Szép szines tv. Egy pozitívum van benne:mindent letudok olvasni rendesen,míg a picón max a watt számot láttam.
Szervusz @SIR8101 !
Asmodus modok érintőkijelzősek, ha nem a panel megy tönkre akkor az akku ház szakad ki a helyéről, (2 db csavar tartja a helyén, a rögzítési pontok nagyon silány vékony műanyagból vannak, az akku pedig nehezen jár be is , de kifele meg egyenesen katasztrófa. Előre megírt a törés.) Szóval inkább ne mint igen !
Igaz de megvan a taktika az aksi kiszedésre a rugós aksi csatlakozó felé felnyomom az aksit és szépen kijön nem kell feszegetni…
Szervusz János !
Gondolhatod , hogy magam is eképpen, öreg motoros vagyok, hogy ilyen hibát vétsek, és mégis kiszakadt…
Szia Atis!
Persze tudom, én eddig akkor meg úsztam lehet csak azért mert több modot használok így ritkán kerül rá sor,hogy használjam.
Így hogy beletört a műanyag , lehet sokat mondok, ha azt mondom , hogy 0,5 mm a műanyag vastagsága, szóval pelenka , vigyázz rá nagy óvattal mint a hímes tojást… Még az is az fejembe jutott, hogy jobb , ha nem is nyúlsz hozzá , úgy örök élet lesz …
Hát köszi mindenkinek úgy látom el kell engedni ezt a vonalat
Helyes döntés ! Támogatom…
Na, én pl. ilyesmit akartam először, de aztán láttam több hátrányát…
(Nem viszi a DivX filmet…)
A fizikai gombok megbízhatóak … Annak idején a korszak hajnalán az NGP-nek volt érintő gombos modja , hja nem voltunk azzal sem barátok…