Érintőkijelzős modok

Sziasztok!

Érintőképernyős modot szeretnék vásárolni, szívesen fogadnék ajánlásokat, véleményeket.(jó nagy kijelző előnyben :sweat_smile:)

Előre is köszi a segítséget.

3 kedvelés

Szia!
Hol kezdjem…
Második vape fénykorom és kirohanásom ezzel az ötlettel indult. Hálistennek, nagyon hamar elengedtem…technikailag pedig felállt rá, először…
röviden: nem ajánlom.
Hosszabban: nem karcállók, sok a hiba, az elektronikájuk egyébként béna és nem pontos, éjjel zavaró lehet, minőségi szerelésben még nem láttam ilyet, nem utolsósorban vérciki.
Ha nem beszéltelek le, úgyis nyomozol, már vagy 2 éve kifutott a webshopokból ez a giccsvonal…

9 kedvelés

Volt. Inkább ne lett volna.

Tényleg @Janos_Groszeibl, hordod még vele a trágyát vagy már meghalt? :sweat_smile:

9 kedvelés

Megvan semmi baja…

7 kedvelés

Asmodus colossal

7 kedvelés

Geekvape T200. Nekem a sima kijelzős van nem érintős a z200. Strapának strapa gép,de a kijelző is és a hátlap is műanyag. Fél éves sincs de levan rúgva rendesen. A festés csak az alja kopott. Szép szines tv. Egy pozitívum van benne:mindent letudok olvasni rendesen,míg a picón max a watt számot láttam.

7 kedvelés

Szervusz @SIR8101 !

Asmodus modok érintőkijelzősek, ha nem a panel megy tönkre akkor az akku ház szakad ki a helyéről, (2 db csavar tartja a helyén, a rögzítési pontok nagyon silány vékony műanyagból vannak, az akku pedig nehezen jár be is , de kifele meg egyenesen katasztrófa. Előre megírt a törés.) Szóval inkább ne mint igen ! :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Igaz de megvan a taktika az aksi kiszedésre a rugós aksi csatlakozó felé felnyomom az aksit és szépen kijön nem kell feszegetni…

7 kedvelés

Szervusz János !

Gondolhatod , hogy magam is eképpen, öreg motoros vagyok, hogy ilyen hibát vétsek, és mégis kiszakadt…

6 kedvelés

Szia Atis!
Persze tudom, én eddig akkor meg úsztam lehet csak azért mert több modot használok így ritkán kerül rá sor,hogy használjam.

6 kedvelés

Így hogy beletört a műanyag , lehet sokat mondok, ha azt mondom , hogy 0,5 mm a műanyag vastagsága, szóval pelenka , vigyázz rá nagy óvattal mint a hímes tojást… :wink: Még az is az fejembe jutott, hogy jobb , ha nem is nyúlsz hozzá , úgy örök élet lesz … :innocent: :hugs:

6 kedvelés

Hát köszi mindenkinek úgy látom el kell engedni ezt a vonalat​:grin:

7 kedvelés

Helyes döntés ! Támogatom… :+1:

6 kedvelés

Na, én pl. ilyesmit akartam először, de aztán láttam több hátrányát…
(Nem viszi a DivX filmet…:roll_eyes::rofl:)

5 kedvelés

A fizikai gombok megbízhatóak … Annak idején a korszak hajnalán :grin: az NGP-nek volt érintő gombos modja , hja nem voltunk azzal sem barátok… :smile:

4 kedvelés

Nekem van egy 4 éves Lux2-őm,már ütött kopott szegénykém,de a mai napig hibátlanúl működik! :slightly_smiling_face:

9 kedvelés