Első építős kazánhoz kérnék tanácsot

Én ne érteném :rofl::rofl::rofl:amit viszek melóba még nem folyt meg egyik sem,pedig kapják az ívet :rofl:ezért vagyunk mások ,kinek mi :fist_right::fist_left:

2 kedvelés

Rájöttem,hogy méltánytalanul kevés szó esik erről a tankról.Ízben kiváló,nagyon sok Afc-vel,egészen szűkre belőhető!Könnyű építeni,praktikumban meg verhetetlen szerintem.Kivonatos dohányokhoz ideális.Erre nem sajnálnám azt az igazán borsos árat se!Szerencsére nem lehet kapni sehol​:grin:De az YFTK klónnal is elégedett vagyok,ami nekem van.Ez még első RTA - nak is simán vállalható.A drip tip-je nem valami jó de ez orvosolható.

3 kedvelés

Én is szeretem a leves kontrolt de nem befolyásol a vásárlásba ha nincs…

4 kedvelés

Egy női táska is elég “melós” feeling lehet egy tanknak, szóval én is szeretem a lékontrollt

előző széria is jó tank volt…amúgy lehet kapni eredetit csak fel kell íratkozni a listára…

2 kedvelés

Az Esmokegurun?

Vagy a csopiba…

1 kedvelés

Akkor ezt megjegyzem!Köszi!

Akkor is jól jön, ha a vattázás nem tökély, picit zársz rajta és elmúlik a szörcsögés. Meg ja, elrakás, töltés előtt el tudod zárni. Meg lehet az ízt finomhangolni vele, bár ez nam az én műfajom. Szóval jó ha van, bár lehet élni nélküle is, kétségtelen.

5 kedvelés

Értem én​:blush:de semmi bántót nem szeretnék,ugri bugrizok le,fel létra állvány vagy más magasságok,de eddig nem folyt meg egyik kazán sem a melóhelyemen .
Itthon bezzeg álltában este bepisilt a polcon :rofl:azért használom a dvarwot :rofl:nem teker,nem csavar szív osz jóvan :grin:

3 kedvelés

Én sem, csak én meg ezeket tapasztaltam. Kinek mi a fontos, nekem spec az íz nem annyira. :rofl:

Nekem a dvarw most azt csinálja, hogy az első tank után elkezd ilyen kis dryhiteket nyomni, nem erősen, csak úgy néha egy kis pöri íz. Lehet nem szereti a sorbot? Na mindegy, ezért jó a byka, azt még nem sikerült elvattázni, pedig nagy mágus vagyok.

1 kedvelés

Szereti a sorbot,csak 2.5 magon keveset tömj az etetőhöz,bajusz szerűen,szinte át kell láss a lyukon :grin: kb a chimney tetejéig vágd és dugj​:grin:

1 kedvelés

Kedves Szaktársak!

Köszönöm szépen a tanácsokat. Ha meglesz a szerkezet majd tudósítok. :slight_smile:

5 kedvelés

Tisztelt Szaktársak!

Nagy vívódás után úgy döntöttem, hogy Brünhilde lesz ebből és hála Istennek nem is bántam meg. Kiválóan működik és valóban megnyílt a világ. Még egyszer köszönöm a tanácsokat mindenkinek.

4 kedvelés

Ja és az első tekerés:

6 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.