Én ne érteném amit viszek melóba még nem folyt meg egyik sem,pedig kapják az ívet ezért vagyunk mások ,kinek mi
Rájöttem,hogy méltánytalanul kevés szó esik erről a tankról.Ízben kiváló,nagyon sok Afc-vel,egészen szűkre belőhető!Könnyű építeni,praktikumban meg verhetetlen szerintem.Kivonatos dohányokhoz ideális.Erre nem sajnálnám azt az igazán borsos árat se!Szerencsére nem lehet kapni seholDe az YFTK klónnal is elégedett vagyok,ami nekem van.Ez még első RTA - nak is simán vállalható.A drip tip-je nem valami jó de ez orvosolható.
Én is szeretem a leves kontrolt de nem befolyásol a vásárlásba ha nincs…
Egy női táska is elég “melós” feeling lehet egy tanknak, szóval én is szeretem a lékontrollt
előző széria is jó tank volt…amúgy lehet kapni eredetit csak fel kell íratkozni a listára…
Az Esmokegurun?
Vagy a csopiba…
Akkor ezt megjegyzem!Köszi!
Akkor is jól jön, ha a vattázás nem tökély, picit zársz rajta és elmúlik a szörcsögés. Meg ja, elrakás, töltés előtt el tudod zárni. Meg lehet az ízt finomhangolni vele, bár ez nam az én műfajom. Szóval jó ha van, bár lehet élni nélküle is, kétségtelen.
Értem énde semmi bántót nem szeretnék,ugri bugrizok le,fel létra állvány vagy más magasságok,de eddig nem folyt meg egyik kazán sem a melóhelyemen .
Itthon bezzeg álltában este bepisilt a polcon azért használom a dvarwot nem teker,nem csavar szív osz jóvan
Én sem, csak én meg ezeket tapasztaltam. Kinek mi a fontos, nekem spec az íz nem annyira.
Nekem a dvarw most azt csinálja, hogy az első tank után elkezd ilyen kis dryhiteket nyomni, nem erősen, csak úgy néha egy kis pöri íz. Lehet nem szereti a sorbot? Na mindegy, ezért jó a byka, azt még nem sikerült elvattázni, pedig nagy mágus vagyok.
Szereti a sorbot,csak 2.5 magon keveset tömj az etetőhöz,bajusz szerűen,szinte át kell láss a lyukon kb a chimney tetejéig vágd és dugj
Kedves Szaktársak!
Köszönöm szépen a tanácsokat. Ha meglesz a szerkezet majd tudósítok.
Tisztelt Szaktársak!
Nagy vívódás után úgy döntöttem, hogy Brünhilde lesz ebből és hála Istennek nem is bántam meg. Kiválóan működik és valóban megnyílt a világ. Még egyszer köszönöm a tanácsokat mindenkinek.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.