Sziasztok teljesen új vagyok a vaper világban de nagyon bejön.Vettem egy Drag x plus -t pnp rba fejjel amit ma sikeresen elhagytam,tudnátok helyete más tankot ajánlani ? Ami nem mágneses
Szia Attila,
nem volt még drag x-em, de szerintem ezek mind mágnesesek, sőt a podoknál előszeretettel használják ezt a megoldást. Sajna azt kell mondanom, hogy egy normális 510-es modot kéne venni, amire aztán mehet bármilyen kazán. De majd kijavítanak, ha hülyeséget beszélek.
Ez normál 510-es, szóval olyat rak rá, amilyet csak szeretne.
Szóval @Attila_Nagy bármilyen tankot rá tudsz rakni, ami az ízlésednek megfelel, meg jól is néz ki a készüléken
Igen 510-es csatlakozóval van ellátva , csak nem tudom ,hogy egy profi felújítható kazánhoz jó-e ez a mód ?!
Nem tudom, hogy MTL vagy DL kazánra vágysz, de MTL-hez egész biztos elég, DL-re meg ha nem akarsz valami szörnyeteget rárakni, akkor szintén.
Mtl-re gondoltam és mindenképpen építhető , előre is Köszönöm szépen
Tudtam én, hogy hülyeséget beszélek.
Nem annyira, mert közben a gyári tank alapból adapteres és úgy mágneses
Látom nem úszom meg, ajánlanom kell valamit
Akkor a személyes kedvencem: Vapefly Brunhilde MTL
Az egyetlen ami problémát jelenthet, hogy egy lyukon keresztül lehet tölteni, amibe pont beleillik a flakon csőre, de sokaknak ez nem jön be, mert összeliquideznek mindent. Nekem még soha egy csepp sem ment mellé, de lehet, hogy én egy anomália vagyok. Vagy egy oximoron
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat