Kokszosodnak… ![]()
Mert fénykorodban nem jártál kocsmázni,ahol nem láttad a pultoslányt a füsttől ![]()
Akkor most ha töltikéznék, simán lenne csak nekem 60….mert 20 szál leszaladna….
Volt hogy jobb is volt így ![]()
![]()
![]()
Azér vót olyan…anno, fel is mentem hozzá…de aztán egy kollégámnak jobban tetszett, én még átengettem…elvette feleségül
(meg is hatódtam mostan, hogy lehet a sógi…)![]()
A kocsma veszélyes hely volt felénk meg akartak verni…néha sikerült.. ![]()
De a fordítottját se kívánom senkinek, Jani ![]()
![]()
Vagy 2 hete talán
bowlingozni voltunk haverokkal.
A kiszolgáló személyzet,hölgy fekete hosszú haj,tutajos szem stb.(jártam volna vele de !
)
Mondom mizu mennyi az idő amikor nem kapnék egy pár évet liliomtiprásért ?
Azt mondja 2004 ![]()
Tessék ? ![]()
![]()
![]()
![]()
(a lányom 2003! )
Köszönjük,fizetnénk,mi mennénk ![]()
“az már öreg…” ![]()
Egyetmista,mellete meg felszolgál….akkor hőköltem meg amikor kimondta mikor született ![]()
Végül is
elmúlt 18 ![]()
Többnek néztem ![]()
Állok a parkolóba..két igen szép nő sétál arra nézem őket erre bementek a gimibe..banyek ketten együtt is fiatalabbak mint én.. ![]()
Tuti matektanárok voltak ![]()
![]()
Bakker akkor is… ![]()
Középsuliba meg utánna nekem is elment napi 1 doboz.Volt hogy elég se volt.Barna szofi meg piros főnix.Aztán kék főnix,kék szofi,helikon.Azt 31évesen autoimmun beteg lettem.Dohányzik ?Igen.Huhuhu hagyja abba.Mondom biztos hogy nem.Max csökkentem.Na így lett napi 12.
Tőlünk 2 faluval odébb buli volt a kocsmába.Menjünk átt mi baj lehet.Ment a buli egyszer csak valaki leütötte a villanyórát kuk sötét lett.Bejöttek vagy 6an azt ütöttek vertek mindenkit.Repült minden.Barátom kiugrott az ablakon én asztal alá húzodtam fedezékbe.
Ez tartott kb 10p ig azt mint akik jól végezték dolgukat elmentek.
+
=69
Fénykoromban sajna a felsoroltakból nekem is elment műszakfüggően napi 1-1.5-2 dobozzal is…. ![]()