Tobacco shop - Nic booster

Kokszosodnak… :grinning_face:

6 Likes

Mert fénykorodban nem jártál kocsmázni,ahol nem láttad a pultoslányt a füsttől :joy:

7 Likes

Akkor most ha töltikéznék, simán lenne csak nekem 60….mert 20 szál leszaladna….

3 Likes

Volt hogy jobb is volt így :joy::joy::joy:

7 Likes

Azér vót olyan…anno, fel is mentem hozzá…de aztán egy kollégámnak jobban tetszett, én még átengettem…elvette feleségül :hugs: :grin: (meg is hatódtam mostan, hogy lehet a sógi…):rofl:

6 Likes

A kocsma veszélyes hely volt felénk meg akartak verni…néha sikerült.. :grin:

8 Likes

De a fordítottját se kívánom senkinek, Jani :hugs::rofl:

3 Likes

Vagy 2 hete talán​:thinking:bowlingozni voltunk haverokkal.

A kiszolgáló személyzet,hölgy fekete hosszú haj,tutajos szem stb.(jártam volna vele de ! :blush:)

Mondom mizu mennyi az idő amikor nem kapnék egy pár évet liliomtiprásért ?

Azt mondja 2004 :flushed_face:

Tessék ? :flushed_face::flushed_face::flushed_face::flushed_face::flushed_face:(a lányom 2003! )

Köszönjük,fizetnénk,mi mennénk :grin:

8 Likes

“az már öreg…” :sweat_smile:

7 Likes

Egyetmista,mellete meg felszolgál….akkor hőköltem meg amikor kimondta mikor született :joy:

Végül is :thinking:elmúlt 18 :joy:

Többnek néztem :blush:

7 Likes

Állok a parkolóba..két igen szép nő sétál arra nézem őket erre bementek a gimibe..banyek ketten együtt is fiatalabbak mint én.. :joy:

8 Likes

Tuti matektanárok voltak :winking_face_with_tongue::grin:

7 Likes

Bakker akkor is… :grin:

8 Likes

Középsuliba meg utánna nekem is elment napi 1 doboz.Volt hogy elég se volt.Barna szofi meg piros főnix.Aztán kék főnix,kék szofi,helikon.Azt 31évesen autoimmun beteg lettem.Dohányzik ?Igen.Huhuhu hagyja abba.Mondom biztos hogy nem.Max csökkentem.Na így lett napi 12.

5 Likes

Tőlünk 2 faluval odébb buli volt a kocsmába.Menjünk átt mi baj lehet.Ment a buli egyszer csak valaki leütötte a villanyórát kuk sötét lett.Bejöttek vagy 6an azt ütöttek vertek mindenkit.Repült minden.Barátom kiugrott az ablakon én asztal alá húzodtam fedezékbe.:joy:Ez tartott kb 10p ig azt mint akik jól végezték dolgukat elmentek.

5 Likes

:squinting_face_with_tongue:+:open_mouth:=69

1 Like

Fénykoromban sajna a felsoroltakból nekem is elment műszakfüggően napi 1-1.5-2 dobozzal is…. :roll_eyes:

6 Likes