Hát, ha neadjisten lemennék 10 mg keveset, akkor is csapágyasra nyomkodnám az ujjait, mire 50 boostert belenyomkorásznék egy lityi kevésbé ![]()
na de 50 booster is mennyi píz? ![]()
Minden tételben 1590 Ft volt /db… Mind az 5 üveg ![]()
![]()
![]()
Eceöccá-ecenyóccá körül hallottam,ha ők hazudtak akkor én is . ![]()
1 liter 10 mg leves, ha boosterrel keverném, akkor 130k k aromával? ![]()
Óóóóóó dzsízusz krájszt![]()
(És az még nekem gyenge nic…)
Csak pozitívan !
Az még 135 sincs ![]()
Én pont ma számoltam ki , hogy 12mg alap 1 liter 50k+ aroma .. nem tudom az mtl-ben mennyi időre elég , de a dohányzás meg napi 1 dobozzal számolva 72-75 K / hó .. töltve ki lehet hozni kb 40 ..
12 mg alap 1 liter 50k? Az akkor nem búszter
bár a matek most nehezebb, éjszakás voltam, és annyi dolgom volt, hogy 12 órától aludtam 16:15-ig, most meg már lesem az órát, mennyi időm van a 20:55 munkába indulásig. ![]()
Nop … Elnéztem ![]()
Matek káro
66x1500 .. 99000
Szia.
Igen márciusba kettőnknek a tötött cigi 78e ft volt.
Ez majdnem a stubby 21 red plazma ára.
És ez csak 1 hónap.
Te vagy a hibás … Akkor nem 1 litert számoltunk ma ? .. maki
És az megmaradt,nem fricskáztad ki az autó ablakán !
akkor megint pozitívabb a dohányzás helyett ![]()
Ez hány szál/fő/nap volt?
Minden dohány, hüvely? (Ha nem indiszkrét). 7 évig töltöttem anno, Sláger dohányt Club hüvelybe….
Nem is szabad kifricskázni, mondjuk a modot se![]()
Isten őrízz !
Hogy is mondjam burkoltan…….
nekem nincs se bányám,se ‘"lovam” csak egy pici parasztházam,de ott boldog vagyok ![]()
Beszt of, maradjon is így
hasonlón érzek én is. Ki akarna hajnalba’ mindennap kelni etetni a zebrákat.
Kocsiba dohányzás sose volt mikor szívtam akkor se.Se a lakásba.Egyszer egyik barátom hogy ő rágyújt melettem kocsiba.Há mondom biztos hogy nem.Satu félreáll.Kiszáltunk azt mindketten rádörrentettünk.![]()
Vépet szívjuk a lakásban én már a kocsiba is.Nem büdi nem nagyon hagy nyomot.Se a hajam ruhám nem büdi.
90-es, 2000-es évek…hát nem hiányzik vissza az a rész. Hamutál vonaton, repülőn, irodákban, mindenhol is állt a füst ![]()
néhány autóban 150 csikk….
Ez elgondolkodtatott:a mostani autóm a 3-ik mióta vapelek és ez már 10éve megvan.Csak úgy eszembe jutott..
Tehát a vape lassan öli az autókat…. ![]()
…![]()
Mi club multifilter vagy club kék hüvely meg kék austin dohány.Én napi 12-14szál.Fűnyiró vagy simson szerelésnél 25.
Asszony 15 szál/ nap.Én nem köhögtem de a parom reggelente rossz volt hallgatni.
Hála Isten már ő se csak a vape.Ha rajtam múlik így marad örökre.Annak meg külön örülök hogy rátok találtam.