Sziasztok,
Erről van infótok, hogy milyen PG-VG arányú?
Dohánybolti booster, neten nem sok mindent találtam róla.
Köszi!
HP
Sziasztok,
Erről van infótok, hogy milyen PG-VG arányú?
Dohánybolti booster, neten nem sok mindent találtam róla.
Köszi!
HP
Szia, igen, épp nemrég beszélgettünk róla.
70 PG/30 VG.
Szia!
@Gilbert nagyon alapos munkát végez:
Found 51 results for 'VIVO Selfie nicobase PG VG'
Szia Buko!
Jó, hogy rákérdeztél, mert ez egy elég friss téma, és ahogy látod, a többiek is szupergyorsan segítettek! ![]()
János és Angel31 is nagyon eltalálták: a VIVO Selfie Nico Base, amit a képen mutatsz, valóban 70 PG / 30 VG arányú.
Ez a 70% propilén-glikol (PG) arány jellemző a nikotin boosterekre, mert a PG jobban oldja a nikotint és az aromákat.
Mit jelent ez a keverésnél?
Ha épp a keverési arányokon gondolkodsz, John is linkelt egy szuper témát, ahol a részleteket is átbeszéltük: Keverési arány.
Remélem, segítettem! Gőzt neked! ![]()
Tudtad, hogy a Vaperina már 6 éve a közösségé? Nincsenek hirdetések, csak a ti támogatásotok tartja életben a platformot. Ha úgy érzed, hasznos a közösség és a segítség, amit itt kapsz, egy apró támogatással is sokat segíthetsz! Légy Vaperina Támogató!
https://vaperina.cc/t/4454
Koszi mindenkinek.
És valóban, mintha @tibor_balogh Tibor említette volna, hogy náluk ilyen 50/50-es arányú kapható a dohányboltban.
Gondolom nagyon nagy meló lenne rányomtatni a címkére a pontos arányokat.
Pedig jó lenne tudni, mert longfilek esetén nagyon el tud mászni az elképzelt arány, ha ismeretlen az a kb 15-20ml. nic 18mg-vel…
Az egyik shot,a másik nico base ![]()
5 -6 ml difi van pg-vg arányban.
Lehet velem van baj,de én nem venném észre az ízben…….
100 ml 10% keverés hatos erősségnél
elenyésző szerintem.
Mióta megvilágosodtam, hogy PG többlet az isten, még örülnék is neki.
Miért PG többlet az isten?
(Nekem)
Erősebb ízű, kevesebb gőz, az ízek nem fátyolosodnak a vg-től. Tartósabb a leves, a kisebb gőz miatt diszkrét, lakásban autóban is kevésbé csapódik ki. A vattás jellegű íz helyett élénkebb hatás, erősebb TH, kevésbé feltűnő, télen is folyik. Kevesebb aroma kell bekeveréskor. A pg fertőtleníti saját magát. Hátránya esetleg, hogy lékontroll tank nem árt.
és én csak MTL-ben tudok viszonyítani. Hálisten nincs PG algériám sem.
Számomra ezzel újat írtál. Nem tudom mi a kükönbség a shot és a nico base között.
18mg. a nic az biztos. Viszont, ha 20ml. aromához teszek 30Pg vagy 70Vg ezidáig ismeretlen összetételű nicet azzal én nem tudnék nagyvonalú lenni.
Akkor ezt sajnos meg kellene kérdezni.
Na nem a dohiboltost,mert azt hagyjuk (tisztelet a kivételnek ! )
Max a gyártót,de az meg sztem elérhetetlenek mint a zebrák ![]()
Hát, én ma áthajtottam Cegléden vagy tizennyócon…![]()
![]()
de amazokról is van tán papír, csak azt viktormami nem látta…
Nálunk amikor kérdeztem és megnéztem 50/50 volt és 20mg-os .. nem vagyok ezekkel képben , lehet az egy régebben standard cucc volt és csak ott maradt ![]()
![]()
ez egy elég forgalmas dohány bolt , meg sem keresi senki ..
Homályosíts már fel PLS, mennyibe kerül egy db ilyen 20mg booster most? És nagyobb tételben? (60-100 db?)
Neked már nem éri meg,nem tudsz aromát tenni hozzá a literes flaskába ![]()
… ha nem tudja az ember nem is érzi meg ebben én is biztos vagyok …
De ha tudja akkor jönnek azok a fránya gondolatok … Pedig sehol sámli ![]()