Tobacco shop - Nic booster

Sziasztok,

Erről van infótok, hogy milyen PG-VG arányú?

Dohánybolti booster, neten nem sok mindent találtam róla.

Köszi!

HP

2 Likes

8 Likes

Szia, igen, épp nemrég beszélgettünk róla.

70 PG/30 VG.

7 Likes

Szia!
@Gilbert nagyon alapos munkát végez:

8 Likes
Search

Found 51 results for 'VIVO Selfie nicobase PG VG'

Szia Buko!

Jó, hogy rákérdeztél, mert ez egy elég friss téma, és ahogy látod, a többiek is szupergyorsan segítettek! :rocket:

János és Angel31 is nagyon eltalálták: a VIVO Selfie Nico Base, amit a képen mutatsz, valóban 70 PG / 30 VG arányú.

Ez a 70% propilén-glikol (PG) arány jellemző a nikotin boosterekre, mert a PG jobban oldja a nikotint és az aromákat.

Mit jelent ez a keverésnél?

• Vékonyabb liquid: A 70 PG miatt a liquid elég híg lesz, ami MTL (szájból tüdőre) tankokhoz és podokhoz szuper, mert könnyen felszívja a vattát.
  • Torokhatás: A magasabb PG tartalom erősebb torokhatást (throat hit) ad.
  • Keverés: Ha ezzel a boosterrel keversz, számolj vele, hogy a végső liquid aránya is el fog tolódni a PG felé.

Ha épp a keverési arányokon gondolkodsz, John is linkelt egy szuper témát, ahol a részleteket is átbeszéltük: Keverési arány.

Remélem, segítettem! Gőzt neked! :wink:

Tudtad, hogy a Vaperina már 6 éve a közösségé? Nincsenek hirdetések, csak a ti támogatásotok tartja életben a platformot. Ha úgy érzed, hasznos a közösség és a segítség, amit itt kapsz, egy apró támogatással is sokat segíthetsz! Légy Vaperina Támogató! :vaperina: https://vaperina.cc/t/4454

5 Likes

Szia.Egy kis gooloogoolooo​:grinning_face:

10 Likes

Koszi mindenkinek.

8 Likes

6 Likes

És valóban, mintha @tibor_balogh Tibor említette volna, hogy náluk ilyen 50/50-es arányú kapható a dohányboltban.

Összefoglaló

Gondolom nagyon nagy meló lenne rányomtatni a címkére a pontos arányokat.

4 Likes

Pedig jó lenne tudni, mert longfilek esetén nagyon el tud mászni az elképzelt arány, ha ismeretlen az a kb 15-20ml. nic 18mg-vel…

5 Likes

Az egyik shot,a másik nico base :man_shrugging:

5 -6 ml difi van pg-vg arányban.

Lehet velem van baj,de én nem venném észre az ízben…….

7 Likes

100 ml 10% keverés hatos erősségnél :blush:elenyésző szerintem.

7 Likes

Mióta megvilágosodtam, hogy PG többlet az isten, még örülnék is neki.

Miért PG többlet az isten? :grin: (Nekem)

Erősebb ízű, kevesebb gőz, az ízek nem fátyolosodnak a vg-től. Tartósabb a leves, a kisebb gőz miatt diszkrét, lakásban autóban is kevésbé csapódik ki. A vattás jellegű íz helyett élénkebb hatás, erősebb TH, kevésbé feltűnő, télen is folyik. Kevesebb aroma kell bekeveréskor. A pg fertőtleníti saját magát. Hátránya esetleg, hogy lékontroll tank nem árt. :slightly_smiling_face: és én csak MTL-ben tudok viszonyítani. Hálisten nincs PG algériám sem.

6 Likes

Számomra ezzel újat írtál. Nem tudom mi a kükönbség a shot és a nico base között.

18mg. a nic az biztos. Viszont, ha 20ml. aromához teszek 30Pg vagy 70Vg ezidáig ismeretlen összetételű nicet azzal én nem tudnék nagyvonalú lenni.

5 Likes

Akkor ezt sajnos meg kellene kérdezni.

Na nem a dohiboltost,mert azt hagyjuk (tisztelet a kivételnek ! )

Max a gyártót,de az meg sztem elérhetetlenek mint a zebrák :joy:

6 Likes

Hát, én ma áthajtottam Cegléden vagy tizennyócon…:thinking::open_mouth::grin: de amazokról is van tán papír, csak azt viktormami nem látta…

5 Likes

Nálunk amikor kérdeztem és megnéztem 50/50 volt és 20mg-os .. nem vagyok ezekkel képben , lehet az egy régebben standard cucc volt és csak ott maradt :joy::joy::joy: ez egy elég forgalmas dohány bolt , meg sem keresi senki ..

4 Likes

Homályosíts már fel PLS, mennyibe kerül egy db ilyen 20mg booster most? És nagyobb tételben? (60-100 db?)

3 Likes

Neked már nem éri meg,nem tudsz aromát tenni hozzá a literes flaskába :joy:

3 Likes

… ha nem tudja az ember nem is érzi meg ebben én is biztos vagyok … :heart: De ha tudja akkor jönnek azok a fránya gondolatok … Pedig sehol sámli :joy:

4 Likes