Dampflion - White King

Dampflion - White King
Származási hely: Németország
Keverési arány: 8-10 %
Íz: Mandarin, kaktuszfüge, fehérszőlő hűsítve

Soron következő leves tesztem sokaknak ismerősen csenghet, lévén egy régóta közönségkedvenc ízről van szó. Régi motorosoknak nem biztos, hogy újat tudok írni, de a kezdőbb, illetve gyümölcsös liquidekkel ismerkedőknek egy nagyon jó választás lehet. Nézzük, mit rejt a doboz!

120 milliliteres chubby flaskában érkezik 10 milli aroma, ezt keverjük ízlésünknek megfelelően. 100-120 milli közé lőhetjük be, így kijön a 8-10 %. Én személy szerint 10 %-ban szívom, mert jót tesz neki, így 100 millit keverek ki, 60-40 VG többlettel.

És akkor az íz: nagyon friss, nagyon nyári. A fehér szőlő nagyon hangsúlyos frissében keverve, erre szépen ráül a mandarin a háttérben, a kaktusz véleményem szerint csak az a minimális szükséges plusz, ami a királyt királlyá teszi. A magic benne a hűsítés, nem egy Drifter, de nem is egy félbe kooladazott valami, pontosan jól van eltalálva a mennyisége, hogy még frissen is nagyon finom legyen. Mert hogy itt is van egy trükk. Frissen teljesen más, hűsebb, szőlősebb. Ha várunk vele, akkor még jobban összeolvadnak az ízek, mélyebb lesz, a mandarin elkezdi bedominálni, egy minimális alkoholosság is előjön, a hűsítés szerényül. Ezt véleményem szerint nem érdemes megvárni, jobb frissen, de ez csak saját vélemény.

5 éve a legkedvesebb gyümölcsös liquidem, viszont az árra bizonyos shopoknál figyelni kell, Németországból, és Ausztriából viszont egész baráti áron (12-15 €) be lehet szerezni. Nem olcsó mulatság, ellenben minden pénzt megérhet annak, aki megszereti. Nem véletlenül ő a Fehér Király a sakktábláról.

Köszönöm, hogy elolvastad az írásomat!

Arpee

20 kedvelés

Seth Meyers Thank You GIF by Late Night with Seth Meyers

3 kedvelés

Magyarországra tudtál rendelni?:grinning_face_with_smiling_eyes:

2 kedvelés

Egyelőre még nem próbáltam, hoztam németből 3 flakon, úgyhogy majd 3 hónap múlva… :rofl:

2 kedvelés