Crescendo - Purple Mist

Crescendo - Purple Mist

Gyártó: Horvátország, liquidhall

Kiszerelés: longfill/120ml/30ml, vagy 30ml/7.5ml

Beszerzési hely: liquidhall

A Crescendo sorozat újabb gyümölcsös különlegességét próbáltam ki, amely az édes és lédús szőlő ízjegyeit hozza el. Természetesen ezúttal sem maradt el az intenzív hűvösség, ami a sorozat termékeinek egyik védjegye. Ez alkalommal MTL tankkal teszteltem, mert kíváncsi voltam, hogyan érvényesül az íz és az élmény egy kisebb porlasztású kazánban is.

Az illat rendkívül kellemes, egyensúlyban van a fűszeres és gyümölcsös édes jegyekkel, ami egyértelműen a friss, zamatos szőlő illatára emlékeztet. Teljes mértékben meggyőzött arról, hogy egy igazán lédús, piros szőlő ízvilágával lesz dolgom.

Mivel MTL tankot választottam, a hűsítő hatás már nem volt olyan erőteljes, mint Dl felhasználásnál, sokkal visszafogottabban jelent meg. Az intenzív, frissítő érzés helyett egy lágyabb hűsélményt kaptam, de az ízek terén nem történt változás. Az ízvilág ugyanolyan gazdag és erőteljes maradt, mint amit a sorozat többi termékétől megszokhattunk, így a gyümölcsös és fűszeres jegyek továbbra is a legjobb formájukat hozták. A gőzölés során az erőteljesen édes gyümölcsíz dominál, amely végig meghatározza az élményt. A szőlő íze nagyon hiteles, igazán lédúsnak tűnik, viszont az édesítés számomra egy kicsit túlzó. Érezhető rajta az édesítőszer jellegzetes íze, ami sajnos kissé elnyomja a szőlő friss és természetes ízét. Tudom, hogy van, aki az édesebb, és van, aki a kevésbé édes ízeket kedveli, de vásárlás előtt érdemes figyelembe venni, hogy ez a termék egy határozottan édes gyümölcsöt képvisel, ami egyébként már a leírásában is szerepel :blush:. Eme szubjektív véleményem mellett továbbra is hozza a sorozatra jellemző ízeket, gazdagon van átitatva a gyümölcs fűszeres jegyeivel, és mind MTL, mind DL használat során kiváló élményt nyújt.

13 kedvelés