Szia,
Én az első opcióval rendeltem idén már 2 csomagot (DHL paket). Kínai raktárból és 8 munkanap alatt megjött vámkezelés nélkül.
Szia,
Én az első opcióval rendeltem idén már 2 csomagot (DHL paket). Kínai raktárból és 8 munkanap alatt megjött vámkezelés nélkül.
mondjuk az olcsobb lehet avval fogom én is akkor rendelni majd
milyen drip kell 510 es ugye
Igen sajnos
le is adtam egy rendelést az első szállítási móddal meglátjuk mennyi idő lesz
Reméljük még a héten elhagyja Kínát, mert ha nem:
remélem még akkor csak időben rendeltem ezt nem is tudtam
most 2 eur vissza utaltak az 52 eur rendelésemből,hogy miért azt nem tudomfurcsa dolgok ezek.
Ma jött az email, hogy vége a vakációnak és rendes munkanapok kezdődnek!
az én rendelésemet refundedbe rakták csak nem értem miért,bár a pénzem úgysem veszlik oda mert a pay pall vissza téríti ha minden igaz.
még azt nem tudom a pay pall számla egyenlő a sima bank számlaszámmal vagy nem?vagy a pay pall számlám hol kell keressem mert van pay pallom de a pay pall számlát nem látom itt
Az egy másik számla ,kell pár nap mire megjelenik a számládon
most pay pallon vissza igényeltem a maradék összeget de én nem értem ezt a cigabuyt miért csinálja ezt velemde tán mintha láttam volna most ma a cigabuyon hogy pay pall fizetéssel nem szállítanak eu ba ha jol láttam.De ki érti ezt.
Én mindig azzal fizettem náluk semmi baj nem volt
ezt írják szerintem itt sem lehet lesz rendelni pay pallal már ott a képen a csíkban fent írnak valamit ha jól értelmezem nem szállítanak
azt nem tudom a pay palanon kívűl ugye lehet több fajta fizetési módot választani csak azokat ugye nem ismerem de lehet hogy ki kellesz kerülni a pay palal való fizetést ezen az oldalon
de meg variálják ezek a szállítást vissza kaptam 2 eurot most kapom ezt az üzit szerintem csak elküldték a megrendelésemet
én pl pay pallal fizettem ki kb 1 hónapja a rendelésemet