Várjál!Megnézem.
Tényleg nem
Ej, ha csövem lenne ilyen lenne ![]()
Akkor igazán csöves lehetnél ![]()
Oké, 90k lesz, de ha már Dicodes Penon lesz, akkor már 120k. És akkor sem eladó. ![]()
Sőt, akkor már duplán. ![]()
Nah, pont ezt akartam mondani, hogy @Ispy erre tuti lecsap, akkora magaslabda ![]()
Ja, és hogy mondjak még valami örömtelit számodra: rohatt beteg vagyok, alig látok ki a fejemből, de olyan szinten, hogy vapelni alig bírok, mer még az is szúr ![]()
Jobbulást bro, erősebb vagy a covidnál! ![]()
Azt nem tom az-e, de a rohattannyát ![]()
Jobbulást! Én egy erősebb megfázás után simán mentem le 6mg/ml-ről 3-ra…azóta is tartom.
Azért ha szúr egy dokit megejtenék, mert vagy Tüdő Gyula vagy bevépeltél egy sündisznót, bár utóbbi elég ritka.
![]()
A torkomban csinájja, nem tüdőmben. Inkább olyasmi, mint amikor DL-ből tolok alacsony tartalmú liquidet. Egyébként eddig is az volt az érzésem, hogy a V9 valójában egy DL, csak MTL levegőzéssel. A Ripley ellentézise ![]()
Persze fogd rá a bájkára, biztos azért van, mert tőlem vetted.
Féláron visszaveszem.
Ja várjál, féláron vetted. ![]()
Hát én úgy vettem, hogy… f_szt. Eleve kölcsön kaptam ![]()
Jójó, akkor visszaveszem, ha nem kell, mondtam már. ![]()
Jajj, ne trükközzé mán ![]()
Állandóan terelsz, nekem nem gond azt az ezrest kifizetni. ![]()
…többet már az ![]()
Mázlid, hogy most erőtlen vagyok ![]()
Ha már a felének a feléért adod fizess már a postát is nekem ide kész hozzám ![]()
nem kell tukmálódni
Múlt hét csütörtökön a gyerekem hozott haza egy kis torokgyulladást, aszongyák valami vírus okozza. Pesti ismerős is hasonlóra panaszkodik. Kérdezték a dokinál van e láza a gyereknek, vagy nekem. Mondom nincs. Azzal nyugtattak, hogy majd lesz. Szóval menjél csak a dokihoz!