Várjál!Megnézem.
Tényleg nem
Ej, ha csövem lenne ilyen lenne
Akkor igazán csöves lehetnél
Oké, 90k lesz, de ha már Dicodes Penon lesz, akkor már 120k. És akkor sem eladó.
Sőt, akkor már duplán.
Nah, pont ezt akartam mondani, hogy @Ispy erre tuti lecsap, akkora magaslabda
Ja, és hogy mondjak még valami örömtelit számodra: rohatt beteg vagyok, alig látok ki a fejemből, de olyan szinten, hogy vapelni alig bírok, mer még az is szúr
Jobbulást bro, erősebb vagy a covidnál!
Azt nem tom az-e, de a rohattannyát
Jobbulást! Én egy erősebb megfázás után simán mentem le 6mg/ml-ről 3-ra…azóta is tartom.
Azért ha szúr egy dokit megejtenék, mert vagy Tüdő Gyula vagy bevépeltél egy sündisznót, bár utóbbi elég ritka.
A torkomban csinájja, nem tüdőmben. Inkább olyasmi, mint amikor DL-ből tolok alacsony tartalmú liquidet. Egyébként eddig is az volt az érzésem, hogy a V9 valójában egy DL, csak MTL levegőzéssel. A Ripley ellentézise
Persze fogd rá a bájkára, biztos azért van, mert tőlem vetted. Féláron visszaveszem. Ja várjál, féláron vetted.
Hát én úgy vettem, hogy… f_szt. Eleve kölcsön kaptam
Jójó, akkor visszaveszem, ha nem kell, mondtam már.
Jajj, ne trükközzé mán
Állandóan terelsz, nekem nem gond azt az ezrest kifizetni.
…többet már az
Mázlid, hogy most erőtlen vagyok
Ha már a felének a feléért adod fizess már a postát is nekem ide kész hozzám nem kell tukmálódni
Múlt hét csütörtökön a gyerekem hozott haza egy kis torokgyulladást, aszongyák valami vírus okozza. Pesti ismerős is hasonlóra panaszkodik. Kérdezték a dokinál van e láza a gyereknek, vagy nekem. Mondom nincs. Azzal nyugtattak, hogy majd lesz. Szóval menjél csak a dokihoz!