Gondolatátvitel
Kitchen edition.
ikea vape mod
Nem, nem, ez handmade asztalos futószallag munka.
Ha IKEA volna akkor rönk +gyalu, véső zseb hód
Nektek több biciklitek van biztos most vannak mosdatáson
Eredeti vs klón
Átméztem jobbról, balról, alulról, felülről, mint 2 tojás, szemre semmi különbség. De az eredeti valahogy sokkal precizebben össze van csiszolva, nem szorul, finoman jön, megy, valahogy jobb érzés vele csinálni bármit, és most nem a 110 eur beszél belőlem. Viszont a klón remek munka ettől függetlenül, bár pont ott vérzik el, ami bosszantó tud lenni a napi használatban: picit szorul itt, szorul ott.
Nyilván nem azért olcsóbb az egyik a másikénál, mert jó fejek.
Ezek a tankok finommechanikai remekművek, gondos minőségellenörzéssel.
(…és az egyik “beosztása” százados, a másiké gondolom ezredes. )
a jobboldalon van az eredeti?
Igaz! Nehogy keveredjen egy tömeges fürdőben…
Így van, megkapod az érzést a pénzedért, azaz, hogy egy remekművet foghatsz a kezedben, és most már nem is érzem soknak az a 2.5-ös szorzót az árban, aki teheti vegye, tényleg élmény szétszedni.
Igen…a bal oldalin már látszik az elmúlt 8 hónap.
Uhhh, ráéreztél, egyszerre fürödtek, de teljes szeparációban, be is voltam szarva.
Ugye hogy ? Nem hittél…de már igen
Úgy vagyok vele ha a klónt precíz utó munkának vetném alá akkor eltudnám érni vele az eredetiminőséget . Csak egy gondolat lehet hogy a klón nem klón csak a meó leminősíti és nem kapja meg a széria gravírt
Én eddig is tudtam, mi lesz a vége, hogy csóró leszek. Lehet nem egyszerre kellett volna behúzni 3 tankot, dehát egyszer élünk, kaja meg kinek kell, nem?
Egyébként mondtam a feleségemnek, amikor kérdezte mit kérek szülcsi napcsira, hogy bájkát. Azt mondta jó…hát akkor a másik kettőt meg magamtól kaptam. :
És mi a másik kettő?
Prime és ataman v2.
A primenál is ég és föld a különbség!
Persze, lehet csak nekem nem volt szerencsém a klónnal
Simán lehet, mert itt még árnyalat eltérés sincs az anyagban, de tényleg semmi. Lehet a klónok csak nem kapták meg a plecsnit a végén…