28ga van benne
Az jó…
Nem, nyitva van
Igen, semmit nem valtoztattam. Lehet a nagy meleg, meg a briket ami benne van
A koksz és szívod mint állát…
Igen beleszivok, de akkor nagyon
Ha te is addig szívod, amíg már az édeskés utóíz is teljesen eltűnik, akkor már akkora szénhegy van benne, hogy már a levegő sem bírja kikerülni.
Megjött ma nekem is az se, fél órán keresztül húztam rá a topcapre, de aztán rájöttem,.hogy valami baj van, szóval utánna 1 órát szenvedtem mire lejött. Barátok leszünk, már látom.
Érzéssel, érzéssel, nem mint egy vadállat.
Balmenet ? Talán
Aki kitalálta, péklapátot neki…
Mondtam már hogy a kezemre áll?
Sete vagyok
Esküszöm minél több felültöltős tankot használok, annál inkább sírom vissza a dvarwot. Ja, vettem azt is, szóval már nem sírok. Csak a smucig olaszok nem adtak afc szettet hozzá, kénytelen voltam a padlásról kikukázni a v2 dobozát, szerencsére az afc nem változott.
Vissza a gyökerekhez az is bevált nekem,sőt több db is van
Igazából világ életemben mujival használtam, szóval most izgatottan várom mit tud majd a sorbbal vagy a titanium fiberrel. Lehet 1 hét múlva lesz megint egy eladó. Megy az sevel együtt a picsába. Na majd meglátjuk…
Nem is értem mi bajotok van vele,hülyebiztos minden tekintetben
Hát akkor nem árulom el, hogy nekem az íztelenen keresztül a folyásig, dryhitig volt vele minden, meg az a köcsög kupak…de lehet most már nagyon pro vagyok és olyan bajuszt tekerek bele, hogy csak na.
Never forget ha nem felejted el ,és jól tekered vattázod nálam egész nap jó íze van.
Igaz,fúrunk csúszunk mászunk lehet poros is ,de adja az ízt 2-4 nap után csere minden és bumm mehet tovább
Szerintetek van jelentősége a dvarw nál hogy az 5ml tartályal vagy a 2ml tartályal használom?
A 2ml talán izesebb?
Talán egy kissé igen de nem engedhetek meg magamnak 30 percenkénti töltést ,így maradt az 5 ml